Mitsubishi MSZ-LN25VGW+MUZ-LN25VGHZ

6 445.00 lei
(1 magazin)
Design luminos si somptuos Alb Natural, Alb Perla, Rosu Rubin si Negru Onix. Unitatile de interior din Seria LN sunt disponibile in patru culori pentru a corespunde diverselor stiluri de viata. Aspectul unitatii interioare difera in functie de lumina din camera, atragand atentia tuturor celor care intra in incapere. Maiestria tehnologiei vopsirii a ajutat la obtinerea unui design rafinat, oferind culoarea profunda de finisaj si un sentiment de calitate premium. Alb Perla se potriveste ...

Descriere


Mitsubishi MSZ-LN25VGW+MUZ-LN25VGHZ

Design luminos si somptuos
Alb Natural, Alb Perla, Rosu Rubin si Negru Onix. Unitatile de interior din Seria LN sunt disponibile in patru culori pentru a corespunde diverselor stiluri de viata. Aspectul unitatii interioare difera in functie de lumina din camera, atragand atentia tuturor celor care intra in incapere.
Maiestria tehnologiei vopsirii a ajutat la obtinerea unui design rafinat, oferind culoarea profunda de finisaj si un sentiment de calitate premium. Alb Perla se potriveste cu orice interior. Rosu Rubin ofera un accent camerei, creeaza o eleganta atemporala si interioare sofisticate. Negru Onix se potriveste cu interioare mai inchise, oferind un mediu confortabil. Nu numai unitatile interne, dar si telecomenzile sunt oferite in patru culori.
Fiecare telecomanda se potriveste cu unitatea de interior.
Agent frigorific R32 Noul agent frigorific R32 are un potential de incalzire globala de aproximativ 1/3* 1 din cel al agentului R410A, reducand astfel semnificativ impactul negativ mai mult decat oricand. Prin introducerea activa a noului agent frigorific R32 pentru a combate incalzirea globala, Mitsubishi Electric continua sa promoveze fabricarea in timp ce protejeaza mediul.
Plasma Quad Plus Plasma Quad Plus este un filtru plasma care elimina eficient sase tipuri de poluanti ai aerului. Plasma Quad Plus colecteaza mucegaiurile si alergenii mai eficient decat Plasma Quad. De asemenea, poate colecta PM2.5 si particule mai mici de 2,5 μm, oferind spatii sanatoase de trai pentru toti.
Deflector dublu Deflectoarele creeaza diverse fluxuri de aer pentru a oferi confort fiecarei persoane din camera. Nu numai deflectoarele orizontale, dar si deflectoarele verticale se deplaseaza independent, eliminand punctele fierbinti sau reci din toata camera.
Functionare silentioasa Nivelul de zgomot al unitatii de interior este de doar 19dB pentru modelele LN25/35, oferind un mediu interior linistit. Interfata Wi-Fi incorporata Unitatea de interior este dotata cu o interfata Wi-Fi in interiorul unui locas exclusiv din unitate. Acest lucru elimina nevoia de a instala o interfata Wi-Fi si contribuie si la aspectul frumos, avand in vedere ca interfata este ascunsa.
Eficienta energetica ridicata Performanta optima de racire/incalzire este o alta caracteristica a seriei LN. Modele cu capacitati de la 25 la 50 au fost clasificate cu coeficientul A+++” pentru SEER, iar modelele pentru capacitati 25 si 35 coeficientul A+++” si pentru SCOP.
Senzorii 3D i-see Seria LN este dotata cu senzor 3D i-see, un senzor cu raze infrarosii care masoara temperatura la pozitii indepartate. in timp ce se deplaseaza de la stanga la dreapta, opt elemente cu senzori dispusi vertical analizeaza temperatura camerei in trei dimensiuni. Aceasta analiza detaliata face posibila studierea locului in care se afla persoanele in camera, permitand astfel crearea unor caracteristici cum ar fi „fluxul de aer indirect”, pentru a evita impactul direct al fluxului de aer cu persoanele, si „fluxul de aer direct” pentru a directiona fluxul de aer acolo unde se afla persoanele.
Mod de economie de energie in incaperi neocupate Senzorii detecteaza daca sunt persoane in incapere. Atunci cand nu sunt persoane in incapere, unitatea trece automat pe modul de economie de energie. „Senzorul 3D i-see” detecteaza absenta persoanelor iar consumul de energie este redus automat cu aproximativ 10% dupa 10 minute si 20% dupa 60 minute.
Flux de aer indirect Setarea fluxului de aer indirect poate fi folosita atunci cand fluxul de aer se simte prea puternic sau direct. De exemplu, poate fi folosit in timpul racirii pentru a devia fluxul de aer si a preveni scaderea excesiva a temperaturii corpului.
Flux de aer direct Aceasta setare poate fi utilizata pentru a directiona fluxul de aer catre persoane cum ar fi pentru confort imediat la intrarea in casa intr-o zi torida (rece).
Flux de aer egal *doar Seria LN Mod de oscilare normala Fluxul de aer este distribuit in mod egal in toata camera, chiar si in spatiile in care nu este miscare umana.
Mod de flux de aer egal Senzorul 3D i-see memoreaza miscarea umana si pozitiile mobilei si distribuie eficient fluxul de aer. Modul de OPRIRE automata in absenta persoanelor *doar seria LN Senzorii detecteaza daca sunt sau nu persoane in incapere. Atunci cand nu este nimeni in camera, unitatea se opreste automat
Strat dublu de protectie Un strat dublu de acoperire de protectie previne praful si murdaria unsuroasa sa patrunda in aparatul de aer conditionat.
Tehnologie de tratare a componentelor ultramoderna Murdaria este in general clasificata in doua grupuri: murdarie hidrofila, cum ar fi praful de fibre si praful de nisip, si murdaria hidrofoba cum ar fi fumul de tigara. Tratarea prin strat dublu de protectie de la Mitsubishi Electric functioneaza ca o acoperire dubla de protectie cu „particule de fluor” incluse care impiedica patrunderea murdariei hidrofile si „particule hidrofile” care impiedica patrunderea murdariei hidrofobe in unitatea de aer conditionat. Aceasta acoperire tratare dubla a suprafetei interioare pastreaza unitatea de aer conditionat curata tot anul.
Modul de noapte (Night Mode) Atunci cand „Night Mode” este activat folosind telecomanda, functionarea unitatii de aer conditionat va trece la urmatoarele setari. • Luminozitatea lampii indicatoare a functionarii va scadea. • Va fi dezactivat sunetul „beep”. • Zgomotul de functionare exterior va scadea cu 3dB fata de specificatia zgomotului nominal de functionare. *Capacitatea de racire/incalzire poate scadea.
Incalzire la 10°C in timpul operatiei de incalzire, temperatura poate fi setata in trepte de cate 1°C pana la 10°C. Aceasta functie poate fi folosita cu setarea de Temporizator Saptamanal. Garantie: 36 Luni Capacitate: 9000 BTU Tip Unitate: Split de perete Clasa Energetica Incalzire: A+++ (clasa A) Clasa Energetica Racire: A+++ (clasa A) Functii: Autocuratare Functii: Autodiagnoza Functii: Detectare prezenta Functii: Incalzire Functii: Purificare Functii: Racire Functii: Ventilatie Functii: Telecomanda Tehnologie WiFi: Da Kit Montaj Inclus: Nu Tip Agent Frigorific (Freon): R-32 Nivel minim zgomot: 19 dB Culoare: Alb Regim functionare racire: (-10°C ... +46°C) Regim functionare incalzire: (-25°C ... +24°C) Suprafata acoperita: 18 - 24 m² Dimensiuni unitate interioara (lxhxa): 890 x 307 x 233 mm Dimensiuni unitate exterioara (lxhxa): 800 x 550 x 285 mm Greutate unitate interioara: 15.5 kg Greutate unitate exterioara: 35 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mitsubishi MSZ-LN25VGW+MUZ-LN25VGHZ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mitsubishi MSZ-LN25VGW+MUZ-LN25VGHZ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.