Mitsubishi MSZ-EF25VGKW+MUZ-EF25VG

Dezvoltata pentru a completa decorul modern interior al camerei, unitatile de aer conditionat Kirigamine ZEN sunt disponibile in trei culori alese special pentru a armoniza in mod natural indiferent de locul de instalare. Gama eleganta se potriveste cu orice decor de camera Unitatile de interior atractive amplasate mural au margini rotunjite , care emana un aspect sofisticat si calitativ in acelasi timp. Combinand un consum impresionant de redus cu o functionare silentioasa dar ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Mitsubishi MSZ-EF25VGKW+MUZ-EF25VG

Dezvoltata pentru a completa decorul modern interior al camerei, unitatile de aer conditionat Kirigamine ZEN sunt disponibile in trei culori alese special pentru a armoniza in mod natural indiferent de locul de instalare.


Gama eleganta se potriveste cu orice decor de camera
Unitatile de interior atractive amplasate mural au margini rotunjite , care emana un aspect sofisticat si calitativ in acelasi timp.
Combinand un consum impresionant de redus cu o functionare silentioasa dar robusta, aceste unitati reprezinta un scenariu care se potriveste foarte bine design-urilor de interior in timp ce se asigura simultan economii maxime de spatiu si energie.

Functionare cu eficienta energetica
Toate modelele din serie au atins o categorie ridicata de economie de energie si contribuie la un consum redus de energie in case, birouri si o serie de alte spatii.
Oferit intr-o gama variata de capacitati si tipuri de instalare , vasta aplicabilitate promite o imbinare ideala pentru orice utilizator.


Confort silentios toata ziua
Setarea avansata de turatie a ventilatorului in „mod silentios” de la Mitsubishi Electric ofera functionare super-silentioasa chiar si la un nivel de 21dB pentru modelele EF18/22/25/35.
Aceasta caracteristica unica face ca seria Kirigamine ZEN sa fie ideala pentru utilizare in orice situatie




Putere redusa in mod asteptare
Dispozitivele electrice consuma energie in asteptare, chiar si cand nu sunt in utilizare.
Desi depunem toate eforturile pentru a reduce consumul de energie in timpul utilizarii reale, este foarte important si sa reducem aceasta energie risipita.


Concept superior de design exterior si de functionare
Unitatea interioara a seriei Kirigamine ZEN isi pastreaza forma extrem de subtire chiar si in timpul functionarii.
Singura modificare fizica notabila este miscarea deflectorului variabil.
Prin urmare, se pastreaza un aspect subtire si atragator


Unitati exterioare pentru regiuni reci (25/35)
Unitatile individuale exterioare de tip split sunt disponibile in unitati standard si echipate cu rezistenta electrica.
O rezistenta electrica este instalata in fiecare unitate pentru a impiedica inghetarea in medii exterioare reci.


Garantie: 36 Luni Capacitate: 9000 BTU Tip Unitate: Split de perete Clasa Energetica Incalzire: A++ (clasa B) Clasa Energetica Racire: A+++ (clasa A) Functii: Autocuratare Functii: Autodiagnoza Functii: Incalzire Functii: Purificare Functii: Racire Functii: Ventilatie Functii: Telecomanda Tehnologie WiFi: Da Kit Montaj Inclus: Nu Tip Agent Frigorific (Freon): R-32 Nivel minim zgomot: 19 dB Culoare: Alb Regim functionare racire: (-10°C ... +46°C) Regim functionare incalzire: (-15°C ... +24°C) Suprafata acoperita: 18 - 24 m² Dimensiuni unitate interioara (lxhxa): 885 x 299 x 195 mm Dimensiuni unitate exterioara (lxhxa): 800 x 550 x 285 mm Greutate unitate interioara: 11.5 kg Greutate unitate exterioara: 31 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mitsubishi MSZ-EF25VGKW+MUZ-EF25VG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mitsubishi MSZ-EF25VGKW+MUZ-EF25VG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.