Mio MiVue 798

828.00 lei
(1 magazin)
  Calitate perfecta a imaginii: Senzor Sony de înalta calitate, STARVIS CMOS Dotata cu senzorul de inalta calitate de la Sony, STARVIS CMOS, MiVue 798 produce inregistrari video cu un contrast superior, culori clare si vii, in special in conditii de luminozitate scazuta. Calitatea inalta a filmarilor video este esentiala daca doriti sa inregistrati amintiri pentru totdeauna sau sa transmiteti imaginile catre compania dvs. de asigurari pentru o despagubire. Cea mai buna co ...

Descriere - Mio MiVue 798


 

Calitate perfecta a imaginii: Senzor Sony de înalta calitate, STARVIS CMOS

Dotata cu senzorul de inalta calitate de la Sony, STARVIS CMOS, MiVue 798 produce inregistrari video cu un contrast superior, culori clare si vii, in special in conditii de luminozitate scazuta. Calitatea inalta a filmarilor video este esentiala daca doriti sa inregistrati amintiri pentru totdeauna sau sa transmiteti imaginile catre compania dvs. de asigurari pentru o despagubire.

Cea mai buna conectivitate: WiFi integrat

Creati imediat copii de rezerva pentru videoclipurile dvs. pe smartphone sau partajati-le cu ajutorul aplicatiei MiVue Pro, folosind conexiunea WiFi integrata pe dispozitiv. Nu a fost niciodata mai simplu sa mutati inregistrarile de pe camera de bord pe telefon sau calculator. De asemenea, puteti actualiza firmware-ul si datele privind camerele de supraveghere stocate pe MiVue 798 prin intermediul actualizarii WIFI OTA (Over-the-air), asigurandu-va astfel ca dispozitivul dvs. este mereu la zi.

Siguranta dvs. este pe primul loc: Alerte GPS privind camerele de supraveghere

Drumurile se schimba, dar dispozitivul dvs. nu ramâne în urma. Avertismentele bazate pe pozitionarea GPS, privind camerele de radar fixe cu care este dotat dispozitivul MiVue 798, se actualizeaza pe intreaga durata de viata a dispozitivului.

Miscari detectabile cu senzorul G

In caz de urgenta, MiVue 798 isi dovedeste utilitatea. Atunci când senzorul G-Sensor cu 3 axe detecteaza schimbari bruste de directie sau un impact, acesta va salva imediat un fisier protejat, care nu poate fi suprascris.

Stil si calitate intr-un singur dispozitiv

Creata sa reziste, camera dvs. MiVue 798 este rezistenta si robusta. Dispozitivul elegant nu numai ca sta pe bord fara a distrage atentia, dar poate fi depozitata si în torpedoul masinii.

Calitatea imaginilor de necontestat: 2.5K QHD 2560 x 1600p

Proiectata pentru a surprinde fiecare detaliu, MiVue 798 furnizeaza inregistrari QHD cu un unghi larg de 150 grade si un obiectiv F1.8. Ziua sau noaptea, camera de inalta calitate inregistreaza totul, inclusiv placute de inmatriculare* si lumini de pozitie.

Pentru inregistrarea locatiei si a vitezei: GPS incorporat

Spre deosebire de alte camere de bord de pe piata, modulul GPS este incorporat complet in dispozitiv, astfel incat nu exista nicio unitate externa atasata. Locatia si viteza dvs. sunt înregistrate pe fiecare film.

Create pentru siguranta dvs.: Advanced Driver Assistance Systems (Sisteme inovatoare de asistenta pentru conducatorul auto)

MiVue 798 este prevazuta cu sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto. Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare, sistemul de avertizare impotriva oboselii si sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala contribuie la siguranta si increderea in timpul calatoriei.

 

 

Inregistrati permanent cu modul Parcare

Cu cea mai noua tehnologie de detectare a miscarii, MiVue 798 se activeaza si inregistreaza automat atunci cand detecteaza miscare langa partea din fata a vehiculului. Astfel se pot colecta dovezi chiar si atunci cand nu sunteti in masina. Necesita un accesoriu Mio Smartbox/PowerBox, disponibil separat.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mio MiVue 798 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mio MiVue 798 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.