Minut Baby Set tacamuri lingura si furculita - diverse culori

Set tacamuri Furculita si  Lingura 4+    Caracteristici: • Ideale pentru primele mancaruri Instructiuni de folosire si ingrijire: Nu le curatati cu chimicale puternice si nici nu le puneti in contact cu astfel de solventi sau chimicale. Curatati-le inainte si dupa fiecare folosire. Spalati produsele cu apa calda si detergent inainte de prima folosire. Le puteti pune in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase. Evitati folosirea carpelor abrasive sau a buretilor.  ATENTI ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Minut Baby Set tacamuri lingura si furculita - diverse culori

Set tacamuri Furculita si  Lingura 4+    Caracteristici: • Ideale pentru primele mancaruri Instructiuni de folosire si ingrijire: Nu le curatati cu chimicale puternice si nici nu le puneti in contact cu astfel de solventi sau chimicale. Curatati-le inainte si dupa fiecare folosire. Spalati produsele cu apa calda si detergent inainte de prima folosire. Le puteti pune in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase. Evitati folosirea carpelor abrasive sau a buretilor.  ATENTIE!   Verificati intotdeauna temperatura hranei inainte de a o oferi copilului. Nu lasati copilul nesupravegheat. Inainte de fiecare folosire verificati produsele. Aruncati-le la orice semn de slabiciune. Pastrati produsele departe de copii. Nu se preteaza la folosirea in cuptoarele clasice sau in cuptoare cu microunde cu functie de grill.  Cititi cu atentie instructiunile si pastrati ambalajul pentru lamuriri ulterioare. Standard conform  EN 14372. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free. Pret pe bucata. Varsta recomandata: +4 luni Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minut Baby Set tacamuri lingura si furculita - diverse culori de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minut Baby Set tacamuri lingura si furculita - diverse culori sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.