Minerva Next232D

672.00 lei
(1 magazin)
MINERVA Next232D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 23 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Detine doua discuri de reglare - pentru selectia programelor (si latimea zigzagului) si pentru lungime pas. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm.Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata ...

Descriere


Minerva Next232D

MINERVA Next232D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica.

Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica.

23 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material.

Detine doua discuri de reglare - pentru selectia programelor (si latimea zigzagului) si pentru lungime pas.

Viteza maxima de coasere este de 850 rpm.

Poseda suveica clasica verticala, metalica.

Bobinarea automata (de la pedala) va decupla coaserea in gol, evitand astfel uzura mecanismului.

Butoniera poate fi realizata in 4 pasi (piciorus presor special inclus) fara a fi necesara intoarcerea materialului.

Reglarea presiunii piciorusului presor precum si a tensiunii firului superior dovedesc posibilitatea de coasere a unei game largi de materiale.

Programele se schimba usor, cu ajutorul discului lateral.

Pentru intarirea de inceput si final este prezenta clapeta de revers (functie de coasere in sens invers).

Pentru comoditatea sporita - avem si un sertar detasabil, care pe langa posibilitatea de pastrare a accesoriilor, ne ofera si o zona comoda de coasrere a articolelor tubulare, cum sunt manecile, cracii, decolteul sau a pieselor de mici dimensiuni.

Iluminarea cu LED este o noutate foarte binevenita, intrucat va scuteste de grija si schimbarea clasicului bec dar si va protejeaza ochii, fiind o lumina mai buna si rece.

Extrem de utila este functia de infilare automata - trecerea firului prin urechea acului precum si taietorul incorporat pe carcasa - aspecte ce vor economisi mult timp pretios si va ajuta la o coasere placuta.

Inca o surpriza placuta este husa moale de protectie care acopera masina de cusut exact dupa marimea ei, atunci cand nu e folosita.

Masinile de cusut Minerva NEXT (141D, 232D, 363D) sunt fabricate in Vietnam, ceea ce demonstreaza calitate inalta si o utilizare indelungata a acestui electrocasnic.

Garantie 2 ani partea electrica.

Garantie 3 ani partea mecanica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minerva Next232D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minerva Next232D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.