Minerva LV770

Masina de cusut electromecanica Minerva LV770, 32 programe, 850 imp/min, 70W, Alb/Turcoaz Minerva LV770 - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 32 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Disc comod pentru schimbarea programelor, amplasat pe partea laterala a masinii. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Minerva LV770

Masina de cusut electromecanica Minerva LV770, 32 programe, 850 imp/min, 70W, Alb/Turcoaz

Minerva LV770 - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 32 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Disc comod pentru schimbarea programelor, amplasat pe partea laterala a masinii. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm.

Control electromecanic
Masinile de cusut controlate electromecanic sunt masini de cusut clasice pentru operatii de baza. Comutarea intre functiile de cusut se realizeaza folosind mecanisme mecanice atunci cand actionati pe cadranul de control.

Lungimea cusaturii reglabile la infinit
Reglarea lungimii cusaturii va permite sa alegeti o cusatura de inalta calitate pentru tipul dorit de tesatura. Etapa de ajustare a lungimii este de 1mm.
 
 
 

Specificatii

Caracteristici generale
TipClasic
UtilizareRezidential
Nivel de lucruIntermediar
Utilizat pentruUniversal
Picioruse de coasere inclusePiciorus pentru fermoar Piciorus pentru butoniera Piciorus de coasere universal
Continut pachet1 x Rezervor 1 x Pedala 1 x Placa 1 x Ghid 1 x Surubelnita 1 x Perie 1 x Garnitura 1 x Masina de cusut 4 X Bobine
CuloareAlb/Turcoaz
Caracteristici tehnice
Putere70 W
Tip panou de comandaMecanic
Viteza maxima coasere (cusaturi/minut)850
Numar de programe coasere32

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minerva LV770 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minerva LV770 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.