Minerva A230 alb-gri

644.00 lei
(1 magazin)
Masina de cusut MINERVA A230Minerva A230 – o masina de cusut ce combina in sine simplitatea in operare si functionalitatea extinsa la un pret mai mult decat accesibil. Efectueaza 23 programe, printre care si butoniera semiautomata. Printre cusaturi se enumera cele elastice (dreapta tripla sau zig zag in trei pasi), de surfilare, ascunsa, decorative etc. Programele se comuta usor, iar reglarea lenta a lungimii pasului va contribui la extinderea posibilitatilor si la perfectionarea re ...

Descriere


Minerva A230 alb-gri

Masina de cusut MINERVA A230Minerva A230 – o masina de cusut ce combina in sine simplitatea in operare si functionalitatea extinsa la un pret mai mult decat accesibil. Efectueaza 23 programe, printre care si butoniera semiautomata. Printre cusaturi se enumera cele elastice (dreapta tripla sau zig zag in trei pasi), de surfilare, ascunsa, decorative etc. Programele se comuta usor, iar reglarea lenta a lungimii pasului va contribui la extinderea posibilitatilor si la perfectionarea rezultatelor. Dispozitivul de infilare automata a acului va va economisi timp , iar impreuna cu iluminarea suprafetei de lucru vor proteja vederea dvs. Posibilitatea de utilizare a acului dublu la acest model va va stimula imaginatia pentru a crea articole textile atat vestimentare, cat si decorative gen lenjerii de pat, batistute, fete de masa etcControlul electromecanicMasinile de cusut electromecanice sunt o versiune clasica a masinii de cusut pentru operatiile de baza. Comutarea intre functiile de coasere se realizeaza prin mecanisme mecanice.Umplere automata a filetuluiUn dispozitiv de umplere automata a filetului este un dispozitiv prin care puteti umple rapid firul superior fara supraexpunere.Carlig verticalDispozitivul de transfer vertical este o solutie clasica pentru o masina moderna de cusut.Curatarea si lubrifierea regulata vor spori durata de viata a masinii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minerva A230 alb-gri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minerva A230 alb-gri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.