Minecraft Nintendo Switch Edition

Minecraft Nintendo Switch Edition este un joc lansat de Minecraft  la data de  31.12.2017. Descriere: Daca esti interesat de construirea unor structuri uriase pornind de la zero, dar cu resurse nelimitate, modul Creative este alegerea perfecta. Nu vei avea parte de inamici si vei putea muta blocuri de toate formele si dimensiunile. Este o lume linistita. Dar daca preferi aventura intr-o lume periculoasa, in care construiesti si improvizezi, probabil ca vei vrea sa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Minecraft Nintendo Switch Edition

Minecraft Nintendo Switch Edition este un joc lansat de Minecraft  la data de  31.12.2017.

Descriere:
Daca esti interesat de construirea unor structuri uriase pornind de la zero, dar cu resurse nelimitate, modul Creative este alegerea perfecta. Nu vei avea parte de inamici si vei putea muta blocuri de toate formele si dimensiunile. Este o lume linistita.

Dar daca preferi aventura intr-o lume periculoasa, in care construiesti si improvizezi, probabil ca vei vrea sa joci in modul Survival. In acest mod te vei intalni cu monstri care vor vrea sa te manace pixel cu pixel. Trebuie sa te protejezi de aceste creaturi care isi fac aparitia pe timpul noptii.

In mod bizar, e repetitiv, insa periculos de captivant, asadar, nu crezi ca este timpul sa te apuci de sapat ?

Minecraft Nintendo Switch Edition

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minecraft Nintendo Switch Edition de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minecraft Nintendo Switch Edition sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.