MindShift Gear Rotation180° Panorama - Tahoe Blue - rucsac foto

Nu este nevoie sa va distrugeti momentumul creativ prin miscari inutile de accesare a echipamentului foto din interior. De acum, cu rotation180 Panorama nu va mai fi nevoie sa dati jos si sa puneti la loc rucsacul pentru fiecare accesare a echipamentului foto. Pur si simplu este suficient sa rotiti borseta de grau integrata.Designul intuitiv va lasa sa puneti in spate rucsacul si sa uitati de el, in schimb totul va fi la locul potrivit atunci cand veti avea nevoie.Compact si usor, poa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MindShift Gear Rotation180° Panorama - Tahoe Blue - rucsac foto

Nu este nevoie sa va distrugeti momentumul creativ prin miscari inutile de accesare a echipamentului foto din interior. De acum, cu rotation180 Panorama nu va mai fi nevoie sa dati jos si sa puneti la loc rucsacul pentru fiecare accesare a echipamentului foto. Pur si simplu este suficient sa rotiti borseta de grau integrata.Designul intuitiv va lasa sa puneti in spate rucsacul si sa uitati de el, in schimb totul va fi la locul potrivit atunci cand veti avea nevoie.Compact si usor, poate acomoda elementele esentiale ale trusei foto, precum si trepied, haine suplimentare, pachet cu mancare si alte efecte personale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MindShift Gear Rotation180° Panorama - Tahoe Blue - rucsac foto de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MindShift Gear Rotation180° Panorama - Tahoe Blue - rucsac foto sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.