MindShift Gear Lens Switch Case - toc obiectiv

199.99 lei
(1 magazin)
Switch Case este un toc pentru obiective cu o greutate redusa ce ofera utilitate sporita gamei de rucsacuri MindShift. Usor si multifunctional, acest toc care se monteaza la centura poate fi utilizat pentru a acomoda majoritatea obiectivelor de pe piata, inclusiv 17-40mm sau 14-24 mm, sau un tilt-shift, sau un 24-70 sau un 70-200mm. Un buzunar extern securizat cu fermoar poate ajuta la depozitarea unor filtre, a unui cablu declansator sau a unei microfibre. ...

Descriere


MindShift Gear Lens Switch Case - toc obiectiv

Switch Case este un toc pentru obiective cu o greutate redusa ce ofera utilitate sporita gamei de rucsacuri MindShift. Usor si multifunctional, acest toc care se monteaza la centura poate fi utilizat pentru a acomoda majoritatea obiectivelor de pe piata, inclusiv 17-40mm sau 14-24 mm, sau un tilt-shift, sau un 24-70 sau un 70-200mm. Un buzunar extern securizat cu fermoar poate ajuta la depozitarea unor filtre, a unui cablu declansator sau a unei microfibre.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MindShift Gear Lens Switch Case - toc obiectiv de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MindShift Gear Lens Switch Case - toc obiectiv sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.