Milestone Monster Energy Supercross 4 PlayStation 5

350.00 lei
(1 magazin)
Sezonul 2020 a fost unul special din multe puncte de vedere, iar Supercross 4 va avea toate cele 11 stadioane si toate cele 17 piste din aceste sezon, inclusiv cele 7 variante ale Salt Lake City. Si asta nu e tot, cel mai solicitat rider, Ken Rocze, face acum parte din Supercross 4. Inspirat din frumoasele peisaje ale insulelor Maine, noul Compound este disponibil pentru a fi explorat in modul Solo, sau impreuna cu 3 alti prieteni. Depaseste toate provocarile in timp ce vei gasi toat ...

Descriere


Milestone Monster Energy Supercross 4 PlayStation 5

Sezonul 2020 a fost unul special din multe puncte de vedere, iar Supercross 4 va avea toate cele 11 stadioane si toate cele 17 piste din aceste sezon, inclusiv cele 7 variante ale Salt Lake City. Si asta nu e tot, cel mai solicitat rider, Ken Rocze, face acum parte din Supercross 4. Inspirat din frumoasele peisaje ale insulelor Maine, noul Compound este disponibil pentru a fi explorat in modul Solo, sau impreuna cu 3 alti prieteni. Depaseste toate provocarile in timp ce vei gasi toate elementele de colectie. Ai la dispozitie o multime de moduri in care poti sa iti personalizezi motocicleta si pilotul: peste 100 de branduri disponibile pentru personalizari cosmetice sau tehnice. Caracteristici cheie: Sezonul oficial 2020 Monster Energy Supercross, Peste 100 de piloti si piste. Un nou Compound inspirat de insulele Maine. Mai multe module si o interfata usor de utilizat in editorul de piste Un mod nou de cariera, cu niveluri care incep de la Futures si ajung la Pro . Nesfarsite posibilitati de personalizare. Posibilitate de multiplayer (2-12 jucatori). Pentru a putea accesa modul multiplayer veti avea nevoie de un abonament PlayStation Plus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Milestone Monster Energy Supercross 4 PlayStation 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Milestone Monster Energy Supercross 4 PlayStation 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.