Milan Calculator 40925 12DG

51,00 lei (1 magazin)
Calculator de birou cu display LCD ce afiseaza 12 digiti. Acest calculator dispune de o alimentare duala: baterie pe baza de litiu si celula solara. In conditii de iluminare normala, calculatorul este alimentat de celula solara. Daca iluminarea scade sub un anumit nivel, alimentarea va fi asigurata de baterie. Calculatorul este prevazut cu un ecran inclinat. Calculatorul cuprinde urmatoarele functii: Functie memorie Stocare in memorie, rap ...

Descriere


Milan Calculator 40925 12DG

Calculator de birou cu display LCD ce afiseaza 12 digiti. Acest calculator dispune de o alimentare duala: baterie pe baza de litiu si celula solara. In conditii de iluminare normala, calculatorul este alimentat de celula solara. Daca iluminarea scade sub un anumit nivel, alimentarea va fi asigurata de baterie. Calculatorul este prevazut cu un ecran inclinat. Calculatorul cuprinde urmatoarele functii: Functie memorie Stocare in memorie, rapel din memorie Functie procentaj DA Functie GT (Total General) DA Tasta pentru stergerea ultimului caracter DA Tasta 0 '0', '00' Functie de oprire automata DA, dupa aproximativ 8 minute de neutilizare Calculatorul este prevazut cu taste din plastic si cu picioare de cauciuc contra alunecarii. Dimensiunile calculatorului sunt urmatoarele: 130x100x15 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Milan Calculator 40925 12DG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Milan Calculator 40925 12DG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.