MikroTik Woobm-USB

Mikrotik WooBm-USB (The Wireless out of band management USB stick) este un asistent util pentru orice administrator de rețea si consta intr-o unitate USB wireless de gestionare a retelelor Mikrotik. Pur și simplu conectați-l la orice port USB RouterBOARD și vă va permite să accesați consola acestui dispozitiv prin intermediul wirelessului. Se instalează ca un punct de acces fără fir și are o interfață web simplă în care puteți accesa o interfață terminală com ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MikroTik Woobm-USB

Mikrotik WooBm-USB (The Wireless out of band management USB stick) este un asistent util pentru orice administrator de rețea si consta intr-o unitate USB wireless de gestionare a retelelor Mikrotik. Pur și simplu conectați-l la orice port USB RouterBOARD și vă va permite să accesați consola acestui dispozitiv prin intermediul wirelessului. Se instalează ca un punct de acces fără fir și are o interfață web simplă în care puteți accesa o interfață terminală complet echipată pentru a vă configura routerul și unde puteți configura Woobm în sine.
Poate chiar funcționa ca un client wireless: dacă doriți să gestionați mai multe dispozitive, conectați toate Woobms-urile la un AP din camera dvs. de server și gestionați routerele acolo.



Specificatii:





  • Procesor: ESP8266EX


  • Usb: Tip A


  • Castig Antena dBi: 1.5 dBi


  • Frecventa de operare: 2.4Ghz


  • Standarde 2.4 Ghz: 802.11b/g/n


  • Dimensiuni: 55 x 19 x 8 mm




Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MikroTik Woobm-USB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MikroTik Woobm-USB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.