MikroTik Sleeve30 Kit

Mikrotik Sleeve30 kit este un dispozitiv isolator pentru antenele parabolice de tip mANT30 care ajuta la reducerea substantiala a interferentelor de la retelele wireless din raza de acoperire a antenei si de la aparatele din retelele invecinate. Reducerea zgomotul provenit de la interferente ajuta la cresterea semnalului si a calitatii acestuia imbunatatind astfel linkurile punct la punct. De asemenea reduce rezistenta antenei la vant si protejeaza reflectorul antenei si feed-ul de i ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MikroTik Sleeve30 Kit

Mikrotik Sleeve30 kit este un dispozitiv isolator pentru antenele parabolice de tip mANT30 care ajuta la reducerea substantiala a interferentelor de la retelele wireless din raza de acoperire a antenei si de la aparatele din retelele invecinate. Reducerea zgomotul provenit de la interferente ajuta la cresterea semnalului si a calitatii acestuia imbunatatind astfel linkurile punct la punct. De asemenea reduce rezistenta antenei la vant si protejeaza reflectorul antenei si feed-ul de intemperii. Este fabricata dintr-un aluminiu usor, resistent la corosiune iar capacul frontal are o transparenta totala la semnalul RF. Kitul include carcasa de aluminiu, capacul frontal, suruburile de stranger si silicon de izolare. 


Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MikroTik Sleeve30 Kit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MikroTik Sleeve30 Kit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.