MikroTik RBGrooveGA-52HPacn

Cel mai nou model de seria Groove - un RouterBOARD wireless complet echipat ruland RouterOS. Rezistent la intemperii, durabil și gata de utilizare. Acum suporta 802.11ac, cu un port Gigabit Ethernet și o bandă wireless selectabila (2.4GHz sau 5GHz, până la o latime canal de 80 MHz). Noul port Gigabit va ajuta să utilizati beneficiul oferit de standardul wireless de mare viteză 802.11ac. GrooveA (modelul AP) vine cu licență RouterOS Level 4 și include o antenă Omni direc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MikroTik RBGrooveGA-52HPacn

Cel mai nou model de seria Groove - un RouterBOARD wireless complet echipat ruland RouterOS.

Rezistent la intemperii, durabil și gata de utilizare. Acum suporta 802.11ac, cu un port Gigabit Ethernet și o bandă wireless selectabila (2.4GHz sau 5GHz, până la o latime canal de 80 MHz). Noul port Gigabit va ajuta să utilizati beneficiul oferit de standardul wireless de mare viteză 802.11ac.

GrooveA (modelul AP) vine cu licență RouterOS Level 4 și include o antenă Omni direcțională 2.4/5GHz (6dBi 2.4GHz, 8dBi 5GHz), astfel încât să fie gata de utilizare, sau puteți folosi cu o altă antenă proprie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MikroTik RBGrooveGA-52HPacn de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MikroTik RBGrooveGA-52HPacn sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.