MikroTik RB912R-2nD-LTm&R11e-LTE LtAP mini LTE kit

de la 593.42 lei (5 magazine)
Kitul LtAP mini LTE este un mic outdoor wireless AP, cu un modem celular 2G/3G/4G(LTE) încorporat . Conectați-vă la LtAP mini prin wireless 802.11b/g/n și accesați rețeaua LTE din telefon sau alt dispozitiv fără fir. LtAP mini LTE are de asemenea un port Ethernet LAN 10/100 pentru dispozitivele cu fir. Are un portul serial RS232 care vă oferă acces prin consola pentru depanare sau alte functionalitate. LtAP mini vine intr-o carcasa specială rugged, cu un kit me ...

Descriere


MikroTik RB912R-2nD-LTm&R11e-LTE LtAP mini LTE kit

Kitul LtAP mini LTE este un mic outdoor wireless AP, cu un modem celular 2G/3G/4G(LTE) încorporat. Conectați-vă la LtAP mini prin wireless 802.11b/g/n și accesați rețeaua LTE din telefon sau alt dispozitiv fără fir. LtAP mini LTE are de asemenea un port Ethernet LAN 10/100 pentru dispozitivele cu fir.

Are un portul serial RS232 care vă oferă acces prin consola pentru depanare sau alte functionalitate.

LtAP mini vine intr-o carcasa specială rugged, cu un kit metalic de montare pe perete, două sloturi SIM pentru a alterna între furnizori GSM și un GPS integrat, făcând acest lucru un dispozitiv perfect pentru utilizarea în vehicule in miscare, cum ar fi autoturismele, autobuzele sau trenuri.

Este disponibilă si o antena externă GPS  vanduta separat, daca antena sa interna nu va este de ajuns.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MikroTik RB912R-2nD-LTm&R11e-LTE LtAP mini LTE kit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MikroTik RB912R-2nD-LTm&R11e-LTE LtAP mini LTE kit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.