Miele WTZH 730 WPM

12 890.00 lei
(1 magazin)
Capacitate spalare - 8 kgCapacitate uscare - 5 kg Viteza de centrifugare 1600 rpmCuva tip Fagure de MierePanou de comanda dreptOptiunea de a selecta tipul de pata cu care au fost murdarite rufele - posibilitate de selectare de pana la 3 tipuri de peteFunctia de abur PreCalcare pentru a reduce necesitatea de a calca rufeleMasinile de spalat rufe Miele ofera o protectie unica datorita cuvei de tip Fagure de Miere.Datorita design-ului cuvei Miele, se formeaza o pelicula subtire de apa int ...

Descriere


Miele WTZH 730 WPM

Capacitate spalare - 8 kg

Capacitate uscare - 5 kg

Viteza de centrifugare 1600 rpm
Cuva tip Fagure de Miere

Panou de comanda drept
Optiunea de a selecta tipul de pata cu care au fost murdarite rufele - posibilitate de selectare de pana la 3 tipuri de pete

Functia de abur PreCalcare pentru a reduce necesitatea de a calca rufeleMasinile de spalat rufe Miele ofera o protectie unica datorita cuvei de tip Fagure de Miere.
Datorita design-ului cuvei Miele, se formeaza o pelicula subtire de apa intre rufe si peretii cuvei. Astfel, rufele aluneca lin si se reduc daunele produse fibrelor.


Miele verifica 100% modelele sale prin testul celor 10.000 ore de functionare si este singura companie care satisface standarde de testare atat de inalte. Durata de viata a masinilor de spalat rufe Miele este de 20 de ani.

Producator: Miele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miele WTZH 730 WPM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miele WTZH 730 WPM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.