Miele WSD123 WCS

de la 4 099.00 lei
(2 magazine)
Descriere produs Mașină de spălat cu bare completeMașinile de spălat de dimensiuni complete vor fi utilizate în gospodăriile mai mari. O caracteristică caracteristică a dispozitivelor este adâncimea de mai mult de 50 cm și capacitatea relativ mare a tamburului. Datorită acestui lucru, puteți coace multe haine la un moment dat. Atunci când alegeți să cumpărați un astfel de model, alegeți economii mari, confort de utilizare peste medie și funcționalitate la cel mai ...

Descriere


Miele WSD123 WCS

Descriere produs
Mașină de spălat cu bare complete

Mașinile de spălat de dimensiuni complete vor fi utilizate în gospodăriile mai mari. O caracteristică caracteristică a dispozitivelor este adâncimea de mai mult de 50 cm și capacitatea relativ mare a tamburului. Datorită acestui lucru, puteți coace multe haine la un moment dat. Atunci când alegeți să cumpărați un astfel de model, alegeți economii mari, confort de utilizare peste medie și funcționalitate la cel mai înalt nivel. Mulți clienți pretențioși aleg această soluție.

Cu grijă pentru mediu

Clasa energetică este unul dintre criteriile de bază de luat în considerare atunci când cumpără o mașină de spălat. Dispozitivele nominale A+++ generează costuri relativ scăzute ale energiei electrice. Această soluție va fi aplicabilă în special în gospodăriile mai mari. Clienții sunt de acord că înlocuirea unei mașini de spălat mai vechi cu un model eficient din punct de vedere energetic a contribuit la scăderea facturilor.

Examinarea progresului de spălare

Masina de spalat rufe echipata cu un display electronic este o propunere ideala pentru clientii care apreciaza in mod deosebit confortul utilizarii. Informațiile despre condițiile curente de funcționare ale dispozitivului sau ale programului selectat vor fi întotdeauna la îndemână. Atât textul, cât și toate simbolurile sunt afișate clar și lizibil. Datorită acestui lucru, chiar și un utilizator novice va face față perfect cu funcționarea echipamentului. Concentrați-vă pe comoditate și soluții dovedite.

Ideal pentru gospodării mici

Capacitatea de încărcare determină încărcarea maximă a rufelor exprimată în kilograme. Acest parametru ar trebui adaptat la numărul de persoane din gospodărie. Alegerea corectă va asigura costuri de exploatare mai mici. Modelele care vă vor permite să puneți 8 kg de haine în tobă sunt o propunere excelentă pentru familiile cu copii. Această soluție este decisă de mulți clienți, pentru care aspectul economic și funcționalitatea peste medie sunt criteriile de bază pentru cumpărare.

Rotire puternică

Viteza de rotire este un parametru foarte important care determină numărul de rotații ale tamburului în timpul funcționării mașinii. Este o bună practică de a alege un model avansat, care ne va garanta la fel de mult ca 1400 rotații pe minut. Astfel de echipamente vor funcționa perfect atunci când se îndepărtează țesăturile foarte murdare de diferite naturi. Clienții care au optat pentru această soluție în linie subliniază funcționalitatea peste medie și eficiența de neegalat.

Pornirea inteligentă a mașinii de spălat

Funcția vă permite să specificați ora la care mașina de spălat va începe să funcționeze. Mulți producători renumiți garantează posibilitatea de a întârzia timpul de pornire a dispozitivului cu până la 24 de ore. Datorită acestui lucru, putem programa rufele pentru timpul de absență, astfel încât atunci când vă întoarceți, trageți hainele din tambur. Este o propunere excelentă pentru clienții pretențioși care apreciază în mod deosebit confortul peste medie și soluțiile tehnice moderne.

Automatizarea greutății

Această caracteristică avansată determină greutatea hainelor plasate în tambur pentru a optimiza costurile de operare pe această bază. Dispozitivul determină timpul de lucru și ia, de asemenea, cantitatea corespunzătoare de apă și detergent. Astfel de echipamente vor funcționa perfect printre cei mai exigenți clienți, care sunt mereu în căutarea de soluții moderne și în același timp economice. Alegeți dintr-un model high-end și bucurați-vă de acces la multe tehnologii.

Mai multe opțiuni de spălare

O mașină de spălat de înaltă calitate, care va suporta până la 16 programe, este soluția perfectă pentru utilizatorii exigenți. Clienții pot conta pe multe facilități interesante. Acestea sunt atât funcții de bază în ceea ce privește temperatura sau durata ciclului, precum și opțiuni moderne care afectează în mod semnificativ confortul de utilizare. Alegeți hardware avansat și bucurați-vă de acces la cele mai recente tehnologii.

Control electronic

O mașină de spălat echipată cu un programator electronic vă va permite să setați cu precizie parametrii de funcționare. Utilizatorul poate alege cu ușurință opțiunile și programele preferate. Este o propunere excelentă pentru cei mai exigenți clienți, care apreciază în special confortul ridicat și accesul la tehnologiile moderne. Alegeți un model avansat cu control electronic și bucurați-vă de o funcționalitate excelentă.

Tambur SoftCare

Datorită suprafeței tamburului SoftCare Miele sub formă de fagure de miere, se formează un strat subțire de apă între textile și pereții tamburului. Rufele alunecă ușor pe ea și sunt astfel protejate optim. Datorită găurilor reduse și lustruite de la margini, țesăturile sunt protejate și înrolați. Elementele nedorite, ar fi agrafele de birou sau sutienele, nu vor mai intra în pompa de scurgere.

Sistem de control al apei (WCS)

Sistemul de control al apei (WCS) controlează alimentarea cu apă cu ajutorul unui senzor de nivel al apei. Dacă nu se atinge nivelul normal al apei, alimentarea este oprită. Dacă apa se scurge în interiorul unității, supapa de intrare din unitate va fi închisă și apa va fi pompată din rezervor. Comutatorul de flotor din partea de jos a unității va recunoaște, de asemenea, scurgerile de apă.

Protecția împotriva inundațiilor

Datorită sistemului de protecție specială, vă este garantat că mașina de spălat Miele va funcționa impecabil pentru mulți ani de acum înace. Protecția împotriva inundațiilor este nivelul maxim de siguranță împotriva fluxului necontrolat de apă din mașina de spălat. Dispozitivul protejează sistemul special WCS sau WPS.

Eficiența energetică

Model absolut: Cea mai bună clasă de eficiență energetică cu rezultate optime de spălare. Spălare à la Miele: Mai puțină încărcare, mai puțină apă și energie electrică. Complet automat.

Adăugare încărcare

Bucurați-vă de confort maxim: chiar și după începerea programului, puteți adăuga în mod convenabil rufe. Conform planului: executați programe la ora selectată – adaptate la programul zilei.

Programe
  • Camasi - Împotriva cutelor: Reduce cutele și face mult mai ușor de călcat bluze și cămăși.
  • Lână - Fără contracție, fără pâslă: Textilele sensibile din lână vor fi tratate ușor, fără efect de deformare.
  • Expres - Reîmprospătare rapidă: rufe ușor murdare și cantități mici din ea vor fi disponibile din nou în curând.
  • Impregnare - Cel mai bun efect posibil: Fixarea termică asigură rezistența optimă la apă a țesăturii.
  • Țesături foarte delicate - Ușor și ușor: textile sintetice în acest program special va rămâne frumos pentru o lungă perioadă de timp și se va menține în formă.
  • Dark / Jeans - Nu decolorare: Denim îmbrăcăminte va păstra culoarea pentru o lungă perioadă de timp, fără decolorare sau cutelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miele WSD123 WCS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miele WSD123 WCS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.