Miele WSA 023 WCS

3 632.00 lei
(1 magazin)
Descriere produs Mașină de spălat cu bare completeMașinile de spălat de dimensiuni complete vor fi utilizate în gospodăriile mai mari. O caracteristică caracteristică a dispozitivelor este adâncimea de mai mult de 50 cm și capacitatea relativ mare a tamburului. Datorită acestui lucru, puteți coace multe haine la un moment dat. Atunci când alegeți să cumpărați un astfel de model, alegeți economii mari, confort de utilizare peste medie și funcționalitate la cel mai ...

Descriere


Miele WSA 023 WCS

Descriere produs
Mașină de spălat cu bare complete

Mașinile de spălat de dimensiuni complete vor fi utilizate în gospodăriile mai mari. O caracteristică caracteristică a dispozitivelor este adâncimea de mai mult de 50 cm și capacitatea relativ mare a tamburului. Datorită acestui lucru, puteți coace multe haine la un moment dat. Atunci când alegeți să cumpărați un astfel de model, alegeți economii mari, confort de utilizare peste medie și funcționalitate la cel mai înalt nivel. Mulți clienți pretențioși aleg această soluție.

Cu grijă pentru mediu

Clasa energetică este unul dintre criteriile de bază de luat în considerare atunci când cumpără o mașină de spălat. Dispozitivele nominale A+++ generează costuri relativ scăzute ale energiei electrice. Această soluție va fi aplicabilă în special în gospodăriile mai mari. Clienții sunt de acord că înlocuirea unei mașini de spălat mai vechi cu un model eficient din punct de vedere energetic a contribuit la scăderea facturilor.

Examinarea progresului de spălare

Masina de spalat rufe echipata cu un display electronic este o propunere ideala pentru clientii care apreciaza in mod deosebit confortul utilizarii. Informațiile despre condițiile curente de funcționare ale dispozitivului sau ale programului selectat vor fi întotdeauna la îndemână. Atât textul, cât și toate simbolurile sunt afișate clar și lizibil. Datorită acestui lucru, chiar și un utilizator novice va face față perfect cu funcționarea echipamentului. Concentrați-vă pe comoditate și soluții dovedite.

Ideal pentru gospodării mici

Capacitatea de încărcare determină cantitatea maximă de rufe per sarcină. Acest parametru merge mână în mână cu economiile. Înainte de a cumpăra un dispozitiv, este necesar să se ia în considerare cât de des va fi utilizat. Datorită acestui lucru, vom ajunge cu ușurință la echipamente adaptate nevoilor dumneavoastră personale. Masina de spalat in care putem pune 7 kg de haine este o propunere ideala pentru familiile mai mici. În modelele moderne, funcția specială cântărește rufele și pe această bază ia cantitatea optimă de apă și detergent.

Rotire puternică

Viteza de rotire este un parametru foarte important care determină numărul de rotații ale tamburului în timpul funcționării mașinii. Este o bună practică de a alege un model avansat, care ne va garanta la fel de mult ca 1400 rotații pe minut. Astfel de echipamente vor funcționa perfect atunci când se îndepărtează țesăturile foarte murdare de diferite naturi. Clienții care au optat pentru această soluție în linie subliniază funcționalitatea peste medie și eficiența de neegalat.

Pornirea inteligentă a mașinii de spălat

Funcția vă permite să specificați ora la care mașina de spălat va începe să funcționeze. Mulți producători renumiți garantează posibilitatea de a întârzia timpul de pornire a dispozitivului cu până la 24 de ore. Datorită acestui lucru, putem programa rufele pentru timpul de absență, astfel încât atunci când vă întoarceți, trageți hainele din tambur. Este o propunere excelentă pentru clienții pretențioși care apreciază în mod deosebit confortul peste medie și soluțiile tehnice moderne.

Automatizarea greutății

Această caracteristică avansată determină greutatea hainelor plasate în tambur pentru a optimiza costurile de operare pe această bază. Dispozitivul determină timpul de lucru și ia, de asemenea, cantitatea corespunzătoare de apă și detergent. Astfel de echipamente vor funcționa perfect printre cei mai exigenți clienți, care sunt mereu în căutarea de soluții moderne și în același timp economice. Alegeți dintr-un model high-end și bucurați-vă de acces la multe tehnologii.

Mai multe opțiuni de spălare

Numărul de programe disponibile este un criteriu foarte important de urmat atunci când cumpără o mașină de spălat. Posibilitatea de a utiliza 12 setări diferite vă va permite să ajustați optim condițiile de lucru la efectele dorite. Este o propunere excelentă pentru clienții care, pe lângă funcțiile de bază, așteaptă acces la multe tehnologii moderne. Un astfel de model avansat garantează cel mai înalt nivel de confort de utilizare.

Control electronic

O mașină de spălat echipată cu un programator electronic vă va permite să setați cu precizie parametrii de funcționare. Utilizatorul poate alege cu ușurință opțiunile și programele preferate. Este o propunere excelentă pentru cei mai exigenți clienți, care apreciază în special confortul ridicat și accesul la tehnologiile moderne. Alegeți un model avansat cu control electronic și bucurați-vă de o funcționalitate excelentă.

Miele WSA023 WCS Activ

Mașină de spălat încărcată din față

  • Îngrijire ușoară a țesăturii cu tambur SoftCare Miele
  • Reîmprospătare rapidă cu Expres 20
  • Porțiune perfectă pentru sarcini speciale – CapDosing
  • Operare ușoară prin butoane tactile – EasyControl
  • Economie, putere și rezistență la uzură – motor ProfiEco
Tambur SoftCare

Îngrijire perfectă a rufelor. Extrem de ușoară: datorită structurii fagurelui de miere, rufele sunt tratate în mod special ușor.

Sistem de control al apei (WCS)

Toate uscate: WCS supraveghează alimentarea cu apă, recunoaște fluxul de apă necontrolat.

Protecția împotriva inundațiilor

Siguranță maximă: nu există garanție de deteriorare datorită unui sistem special de securitate.

Automatizarea greutății

Spălare à la Miele: Mai puțină încărcare, mai puțină apă și energie electrică. Complet automat.

Programarea de pornire și timpul rămas

Conform planului: executați programe la ora selectată – adaptate la programul zilei.

CapDosing

Dozare ușoară a agenților de curățare pentru ocazii speciale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miele WSA 023 WCS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miele WSA 023 WCS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.