Midland Bike Guardian (Negru)

de la 456.28 lei
(2 magazine)
Rezolutie FULL HD 1080P   Bike Guardian, noua camera de motocicleta cu rezolutie FullHD proiectata si construita pentru a fi un alt inchochiinch care inregistreaza toate momentele din timpul calatorii in timp ce conduceti la o rezolutie full HD de 1080P sau HD de 720P in format MOV       Autonomie baterie   In calatorii mici puteți sa folositi exclusiv acumulatorul de 680mAh reincarcabil, care plin promite doua ore de autonomie. In caz contrar, puteți ...

Descriere


Midland Bike Guardian (Negru)

Rezolutie FULL HD 1080P
 
Bike Guardian, noua camera de motocicleta cu rezolutie FullHD proiectata si construita pentru a fi un alt inchochiinch care inregistreaza toate momentele din timpul calatorii in timp ce conduceti la o rezolutie full HD de 1080P sau HD de 720P in format MOV
 
 
 
Autonomie baterie
 
In calatorii mici puteți sa folositi exclusiv acumulatorul de 680mAh reincarcabil, care plin promite doua ore de autonomie. In caz contrar, puteți apela (dupa cum recomanda producatorul) energia furnizata de motocicleta, cu cablul dedicat prezent in pachetul de achiziții.
 
 
 
Inregistrare ciclica
 
Conectat la mufa USB, acesta incepe sa inregistreze automat la pornire si se stinge atunci cand alimentarea este oprita.
 
Capacitate Rezolutie:
 
Capacitate      Rezolutie 1080p     Rezolutie 720p
 
  8GB                   70min                90min
 
 16GB                  140min              180min
 
 32GB                  280min              360min
 
 64GB                  560min              720min
 
128GB                1120min            1440min
 
 
 
Usor de montat
 
Montati in zona tabloului de bord folosind suportul universal, dar o puteti folosii si pe casca cu ajutorul accesoriilor venite in pachet.
 
 
 
Modul DVR/Actioncam
 
Modul DVR: camera incepe sa inregistreze automat la sursa de alimentare și oprește inregistrarea atunci cand este scoasa din priza, ștergand automat cele mai vechi fișiere atunci cand cardul microSD este plin.
 
Modul Actioncam: inregistrarea trebuie sa fie pornita și oprita manual, pe langa umplerea cardului microSD, BIKE GUARDIAN va opri inregistrarea.
 
Suporta SD de la 8 la 128 GB
 
• Se recomanda utilizarea vitezei SD clasa 10 sau mai mare
 
 

C1415

Detalii tehnice
Ecran Rezolutie filmare 1920 x 1080
Obiectiv Unghi de filmare 120 grade
Memorie Tip card MicroSD pana la 128 GB
Functii Speciale Microfon incorporat Da
Conectivitate USB micro-USB
Altele Dimensiuni 86mm Ø27mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Midland Bike Guardian (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Midland Bike Guardian (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.