Midea multisplit 36000 BTU

Unitate exterioara aer conditionat multisplit Midea 36000 BTU SALVARE EFICIENTA A SPATIULUI LA INSTALARE Pana la 5 unitati pot fi conectate la o unitate exterioara reducand numarul de unitati exterioare ce vor fi utilizate. Toate unitatile interioare pot fi controlate individual si nu este necesar sa fie instalate in acelasi timp, putand fi instalate si ulterior. Controlul consumului de energie proactiv Tehnologia de ultima ora DC Inverter cu control a sinusoidei si tehnologie PFC acti ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Midea multisplit 36000 BTU

Unitate exterioara aer conditionat multisplit Midea 36000 BTU SALVARE EFICIENTA A SPATIULUI LA INSTALARE Pana la 5 unitati pot fi conectate la o unitate exterioara reducand numarul de unitati exterioare ce vor fi utilizate. Toate unitatile interioare pot fi controlate individual si nu este necesar sa fie instalate in acelasi timp, putand fi instalate si ulterior. Controlul consumului de energie proactiv Tehnologia de ultima ora DC Inverter cu control a sinusoidei si tehnologie PFC activa face echipamentul sa fie mult mai economic si silentios in functionare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Midea multisplit 36000 BTU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Midea multisplit 36000 BTU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.