Midea Caseta Super Slim Inverter R32 36000 BTU (trifazat)

9 599.00 lei
(1 magazin)
Aparat aer conditionat Caseta Super Slim Midea Inverter R32 36000 BTU (trifazat) Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.In al t ...

Descriere


Midea Caseta Super Slim Inverter R32 36000 BTU (trifazat)

Aparat aer conditionat Caseta Super Slim Midea Inverter R32 36000 BTU (trifazat) Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.In al treilea rand, nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat cu 5%.In al patrulea rand datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%.Si nu in ultimul rand, freonul R32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent. Panel cu ridicare usor de curatat Panelul cu ridicare face ca operatiunea de curatare sa fie mult mai usoara. Panou cu difuzie 360° Cu panelul cu difuzie de 360° aerul poate fi distribuit in toate colturile camerei. Comutator pornit-oprit si porturi de alarma Comutatorul PORNIT-OPRIT: avand porturi special rezervate, un comutator aflat la distanta poate fi conectat pentru realizarea controlului la distanta.Portul de alarma: Placa PCB incorporata poate emite un semnal de alarma ceea ce permite montajul exterior al unei lumini de alarma sau echipament de vibratii. Vana de control independent Directia fiecarei vane poate fi configurata independent prin folosirea telecomenzii cablate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Midea Caseta Super Slim Inverter R32 36000 BTU (trifazat) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Midea Caseta Super Slim Inverter R32 36000 BTU (trifazat) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.