Micul Fermier Pompa stropit 2 in 1 16L Pandora GF-0639

199.00 lei (1 magazin)
Pompa este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare. Pompa de stropit de 16 litri purtată în spate, de calitate superioară ce are o capacitate de umplere de 16L şi este potrivită pentru distribuirea convenabilă a lichidelor în cantităţi mai mari.  Prin urmare, este idea ...

Descriere


Micul Fermier Pompa stropit 2 in 1 16L Pandora GF-0639

Pompa este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare.

Pompa de stropit de 16 litri purtată în spate, de calitate superioară ce are o capacitate de umplere de 16L şi este potrivită pentru distribuirea convenabilă a lichidelor în cantităţi mai mari. 

Prin urmare, este ideală pentru îngrijirea plantelor din grădinile mari ale caselor, a livezilor şi a viilor. Calităţile excelente de transportare ale pompei de stropit purtată în spate cu curelele pentru umăr căptuşite şi formă care protejează spatele au ca rezultat o muncă stilată şi confortabilă în grădină. 

Tija telescopică de stropit cu duza metalică reglabilă este practică şi permite o rază mare de utilizare. Manevrarea şi utilizarea pompei de stropit purtată în spate Comfort este optimizată de mânerul integrat pentru transport, de orificiul mare de umplere cu filtru şi de suportul tijei de stropit. 

Practică - Pompa de stropit purtată în spate este potrivită pentru utilizarea pe stânga sau pe dreapta.

 

Informatii suplimentare:

-Capacitate:16 L
-Greutate bruta/buc: 3.5kg
-Jet reglabil
-Dimensiuni : 39x21x52cm
-Acumulator : 12 V
-Incarcator de retea: 230 V / 50 Hz
-Lance: Inox
-Presiune: Max. 5 Bari
-Timp de incarcare: 3 ore
-Greutate: 6.55Kg
-

Accesorii incluse:

-3x DUZE
-2x GARNITURI
-1x CUREA TRANSPORT

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Micul Fermier Pompa stropit 2 in 1 16L Pandora GF-0639 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Micul Fermier Pompa stropit 2 in 1 16L Pandora GF-0639 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.