Micul Fermier Deplumator pasari WQ-60

de la 1.649,00 lei (2 magazine)
Aparatul de jumulit pasari WQ-60 este recomandat pentru prepelite, pui si porumbei. Deplumatorul are structura realizata din otel inoxidabil. Deplumatorul este echipat cu degete de cauciuc confectionate dintr-un material special care asigura o jumulire uniforma. Puteti sa deplumati mai multe pasari la un loc, cu conditia sa le fie indepartate ghearele, deoarece in timpul procesului de deplumare, pasarile pot fi zgariate de ghearele celorlalte pasari. Jgheabul de evacuare a de ...

Descriere


Micul Fermier Deplumator pasari WQ-60

Aparatul de jumulit pasari WQ-60 este recomandat pentru prepelite, pui si porumbei.

Deplumatorul are structura realizata din otel inoxidabil. Deplumatorul este echipat cu degete de cauciuc confectionate dintr-un material special care asigura o jumulire uniforma.

Puteti sa deplumati mai multe pasari la un loc, cu conditia sa le fie indepartate ghearele, deoarece in timpul procesului de deplumare, pasarile pot fi zgariate de ghearele celorlalte pasari.

Jgheabul de evacuare a deseurilor, asigura inlaturarea eficienta e penelor si a surplusului de apa. Cu ajutorul deplumatorului un ciclu de jumulire durează in medie 30 secunde.

Date tehnice: Alimentare: 220 V

Putere: 2200 W

Capacitate de incarcare: 5-6 buc

Durata 1 ciclu: 30 secunde

Rotatii: 1400/min

Alimentare cu apa rece.

Diametrul: 69x69x91 cm

Greutate: 70kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Micul Fermier Deplumator pasari WQ-60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Micul Fermier Deplumator pasari WQ-60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.