Microsoft Xbox Series S 512GB + FIFA 22 (digital) Xbox Series

1 289.00 lei (1 magazin)
Cu un exterior simplistic dar elegant, consola este cu aproape 60% mai mică decât Xbox Series X, dar proiectată pentru o performană similare. Xbox Series S se bazează pe aceeași arhitectură AMD Zen 2 și RDNA 2 care formează baza fiecărei console next-gen. Procesorul cel nou și Xbox Velocity Architecture, plus SSD-ul incredibil de rapid, asigură ca timpul de încărcare în jocuri să fie la fel ca și în Seria X. Consola rulează jocuri în 108 ...

Descriere


Microsoft Xbox Series S 512GB + FIFA 22 (digital) Xbox Series

Cu un exterior simplistic dar elegant, consola este cu aproape 60% mai mică decât Xbox Series X, dar proiectată pentru o performană similare.

Xbox Series S se bazează pe aceeași arhitectură AMD Zen 2 și RDNA 2 care formează baza fiecărei console next-gen. Procesorul cel nou și Xbox Velocity Architecture, plus SSD-ul incredibil de rapid, asigură ca timpul de încărcare în jocuri să fie la fel ca și în Seria X. Consola rulează jocuri în 1080p sau 1440p, până la 120 fps în jocurile care au suport pentru acest lucru! Cu aceast produs, nu trebuie să renunțați nici la cea mai avansată tehnologie, deoarece Xbox Series S are suport DirectX Raytracing și alte proceduri grafice next-gen.

Xbox Series S rulează toate jocurile Xbox și este compatibil cu toate accesoriile Xbox One! Este o consolă complet digitală, deci nu are unitate de disc, dar puteți profita din plin de jocurile digitale și de abonamentul Xbox Game Pass! Profitați de performanțe next-gen, rulați videouri în 4K și bucurați-vă de toate îmbunătățirile Xbox-ului de ultimă generație cu această consolă mică și accesibilă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Xbox Series S 512GB + FIFA 22 (digital) Xbox Series de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Xbox Series S 512GB + FIFA 22 (digital) Xbox Series sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.