Microsoft Xbox Live Gold Card Membership

28.96 lei
(1 magazin)
Acest card ofera acces la sistemul Xbox 360 Live Gold timp de 14 zile ( este un trial card). Cardul este valabil pentru conturile de Xbox 360 active in tari din Europa. Cardul nu este valabil pentru conturile de Xbox 360 active in SUA si alte teritorii. Veti primi codul de acces in plic prin posta sau prin curier rapid daca veti selecta plata ramburs. Puteti primi codul de acces imediat prin email daca veti face plata online cu cardul sau prin Paypal. ...

Descriere


Microsoft Xbox Live Gold Card Membership

Acest card ofera acces la sistemul Xbox 360 Live Gold timp de 14 zile ( este un trial card). Cardul este valabil pentru conturile de Xbox 360 active in tari din Europa. Cardul nu este valabil pentru conturile de Xbox 360 active in SUA si alte teritorii. Veti primi codul de acces in plic prin posta sau prin curier rapid daca veti selecta plata ramburs. Puteti primi codul de acces imediat prin email daca veti face plata online cu cardul sau prin Paypal.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Xbox Live Gold Card Membership de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Xbox Live Gold Card Membership sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.