Microsoft Windows 8.1 Professional Digital Licence

215.92 lei (1 magazin)
Windows 8.1 Pro este sistemul de operare ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii. Cu Windows 8.1 Professional Puteți aduce toate aspectele vieții împreună-creați, jucați, Descoperiți, conectați și lucrați. Acesta vine cu toate nou ecran de start, Windows Store, mai multă personalizare, opțiuni multitasking, SkyDrive încorporat, BitLocker, Remote Desktop funcție și multe alte caracteristici. Versiunea Pro conține toate caracteristicile incluse în Windows 8.1 Hom ...

Descriere


Microsoft Windows 8.1 Professional Digital Licence

Windows 8.1 Pro este sistemul de operare ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii. Cu Windows 8.1 Professional Puteți aduce toate aspectele vieții împreună-creați, jucați, Descoperiți, conectați și lucrați. Acesta vine cu toate nou ecran de start, Windows Store, mai multă personalizare, opțiuni multitasking, SkyDrive încorporat, BitLocker, Remote Desktop funcție și multe alte caracteristici. Versiunea Pro conține toate caracteristicile incluse în Windows 8.1 Home, alături de punctualitate convenabil de afaceri pentru criptare, log la distanță și crearea de mașini virtuale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Windows 8.1 Professional Digital Licence de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Windows 8.1 Professional Digital Licence sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.