Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Digital Licence

385.41 lei
(1 magazin)
Windows 7 Ultimate este partenerul vostru când vreți să faceți lucrurile repede. Nu numai cu o pornire rapidă de timp, Windows 7, de asemenea, vine cu un familiar, dar îmbunătățit start up meniu și modălități noi uimitori de a efectua sarcini. Windows 7 Ultimate SP1 este versiunea definitivă ale sistemele populare de operare Windows 7 la Microsoft. Această versiune vine cu primul Service Pack pentru Windows 7 Ultimate deja instalat, ceea ce înseamnă că acest produs va ...

Descriere


Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Digital Licence

Windows 7 Ultimate este partenerul vostru când vreți să faceți lucrurile repede. Nu numai cu o pornire rapidă de timp, Windows 7, de asemenea, vine cu un familiar, dar îmbunătățit start up meniu și modălități noi uimitori de a efectua sarcini. Windows 7 Ultimate SP1 este versiunea definitivă ale sistemele populare de operare Windows 7 la Microsoft. Această versiune vine cu primul Service Pack pentru Windows 7 Ultimate deja instalat, ceea ce înseamnă că acest produs va dura mai puțin timp pentru a fi complet actualizat și gata de a merge.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Digital Licence de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Digital Licence sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.