Microsoft Windows 10 Professional Digital Licence CoA

Windows 10 Pro aduce înapoi Windowsul deja știut și încorporează îmbunătățiri semnificative. Windows 10 Professional are toate caracteristicile ale Windows 10 Home alături de punctualitate convenabilă de afaceri pentru criptare, log la distanță și crearea de mașini virtuale. Conceput pentru a merge cu Dvs. perfect între dispozitive Windows, acesta devine laptop final personalizat sau desktop la locul de muncă și acasă. Windows 10 este cea mai recentă versiune a sist ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Microsoft Windows 10 Professional Digital Licence CoA

Windows 10 Pro aduce înapoi Windowsul deja știut și încorporează îmbunătățiri semnificative. Windows 10 Professional are toate caracteristicile ale Windows 10 Home alături de punctualitate convenabilă de afaceri pentru criptare, log la distanță și crearea de mașini virtuale. Conceput pentru a merge cu Dvs. perfect între dispozitive Windows, acesta devine laptop final personalizat sau desktop la locul de muncă și acasă. Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului popular de operare Microsoft. Fiind cel mai rapid sistem de operare Microsoft până în prezent, Windows 10 vine de asemenea cu un sistem de securitate actualizat pentru a vă proteja de la sistemul de software-ul rău intenționat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Windows 10 Professional Digital Licence CoA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Windows 10 Professional Digital Licence CoA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.