Microsoft Visio Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica D87-07425

3.246,41 lei (1 magazin)
General Mod comercializare Electronic Aplicabilitate PC Aplicatii incluse Visio Professional Licentiere Retail / FPP Editie Office Visio Standard An lansare 2019 Compatibilitate OS Windows 10 Numar utilizatori 1 Transferabila Da Limba Multi Altele 32/64-bit MENTIUNE Medialess Se livreaza electronic Optiune de descarcare on-line a ...

Descriere


Microsoft Visio Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica D87-07425

General
Mod comercializareElectronic
AplicabilitatePC
Aplicatii incluseVisio Professional
LicentiereRetail / FPP
EditieOffice Visio Standard
An lansare2019
Compatibilitate OSWindows 10
Numar utilizatori1
TransferabilaDa
LimbaMulti
Altele32/64-bit
MENTIUNEMedialess
Se livreaza electronic
Optiune de descarcare on-line a software-ului
OBSERVATII- ESD inseamna Electronic Software Delivery (livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi prin partenerii Microsoft).
- FPP/Retail inseamna ca puteti muta licenta de pe un PC pe altul si ca nu sunteti obligat sa cumparati Windows-ul pe aceeasi factura cu PC-ul.
- Aceasta versiunea ESD combina aceste doua elemente astfel: este FPP (modul de licentiere- se poate muta de pe un PC pe altul), dar si electronic (modul de livrare – pentru ca nu primiti un pachet fizic).
ImportantMailul ce contine licenta include si un link de download al kit-ului de instalare. Acel kit de instalare poate fi rulat doar pe sisteme de operare compatibile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Visio Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica D87-07425 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Visio Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica D87-07425 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.