Microsoft Project Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica H30-05756

de la 95.00 lei (2 magazine)
General Mod comercializare Electronic Aplicabilitate PC Aplicatii incluse Project Professional Licentiere Retail / FPP Editie Project Standard An lansare 2019 Compatibilitate OS Windows 10 Numar utilizatori 1 Transferabila Da Limba Multi Altele 32/64-bit MENTIUNE Medialess Se livreaza electronic Optiune de descarcare on-line a so ...

Descriere


Microsoft Project Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica H30-05756

General
Mod comercializare Electronic
Aplicabilitate PC
Aplicatii incluse Project Professional
Licentiere Retail / FPP
Editie Project Standard
An lansare 2019
Compatibilitate OS Windows 10
Numar utilizatori 1
Transferabila Da
Limba Multi
Altele 32/64-bit
MENTIUNE Medialess
Se livreaza electronic
Optiune de descarcare on-line a software-ului
OBSERVATII - ESD inseamna Electronic Software Delivery (livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi prin partenerii Microsoft). 

- FPP/Retail inseamna ca puteti muta licenta de pe un PC pe altul si ca nu sunteti obligat sa cumparati Windows-ul pe aceeasi factura cu PC-ul. 

- Aceasta versiunea ESD combina aceste doua elemente astfel: este FPP (modul de licentiere- se poate muta de pe un PC pe altul), dar si electronic (modul de livrare – pentru ca nu primiti un pachet fizic).
Important Mailul ce contine licenta include si un link de download al kit-ului de instalare. Acel kit de instalare poate fi rulat doar pe sisteme de operare compatibile.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Project Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica H30-05756 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Project Professional 2019, All languages, ESD Licenta Electronica H30-05756 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.