Microsoft Official Xbox One Digital Tv Tuner Xbox One

de la 66.68 lei
(2 magazine)
Official Xbox One Digital TV Tuner Xbox One este un accesoriu lansat de Microsoft disponibil din data de 23/10/2014 pentru Xbox One. Bucura-te de canalele tale locale in timp ce te joci cu Xbox One Digital TV Tuner. Alatura TV live chiar langa jocul pe care il joci. Poti chiar sa pui pauza sau dai playback pe repede inainte iar cu OneGuide canalele tale de top gaming aplicatii filme vor fi chiar unde le vrei. Conecteaza simplu antena TV digitala si nu rata nici un moment din act ...

Descriere


Microsoft Official Xbox One Digital Tv Tuner Xbox One

Official Xbox One Digital TV Tuner Xbox One este un accesoriu lansat de Microsoft disponibil din data de 23/10/2014 pentru Xbox One.

Bucura-te de canalele tale locale in timp ce te joci cu Xbox One Digital TV Tuner. Alatura TV live chiar langa jocul pe care il joci. Poti chiar sa pui pauza sau dai playback pe repede inainte iar cu OneGuide canalele tale de top gaming aplicatii filme vor fi chiar unde le vrei. Conecteaza simplu antena TV digitala si nu rata nici un moment din actiune.

Official Xbox One Digital Tv Tuner Xbox One

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Official Xbox One Digital Tv Tuner Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Official Xbox One Digital Tv Tuner Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.