Microsoft Office Home and Business 2019, All Languages, Licenta Electronica, 1 user

de la 185,00 lei (2 magazine)
Cod produs: T5D-03183 General Mod comercializare Electronic Aplicabilitate PC Mac Aplicatii incluse Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Licentiere Retail Editie Office Home and Business An lansare 2019 Compatibilitate OS Windows 10 Mac OS Numar utilizatori 1 Transferabila Da Limba Multi-language Altele 32/64-bit MENTIUNE Medi ...

Descriere


Microsoft Office Home and Business 2019, All Languages, Licenta Electronica, 1 user

General
Mod comercializareElectronic
AplicabilitatePC
Mac
Aplicatii incluseWord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook
LicentiereRetail
EditieOffice Home and Business
An lansare2019
Compatibilitate OSWindows 10
Mac OS
Numar utilizatori1
TransferabilaDa
LimbaMulti-language
Altele32/64-bit
MENTIUNEMedialess
Se livreaza electronic
Optiune de descarcare on-line a software-ului
OBSERVATII- ESD inseamna Electronic Software Delivery (livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi prin partenerii Microsoft).
- FPP/Retail inseamna ca puteti muta licenta de pe un PC pe altul si ca nu sunteti obligat sa cumparati Windows-ul pe aceeasi factura cu PC-ul.
- Aceasta versiunea ESD combina aceste doua elemente astfel: este FPP (modul de licentiere- se poate muta de pe un PC pe altul), dar si electronic (modul de livrare – pentru ca nu primiti un pachet fizic).
ImportantMailul ce contine licenta include si un link de download al kit-ului de instalare. Acel kit de instalare poate fi rulat doar pe sisteme de operare compatibile.
Cerinte sistemConexiune la internet
Cont Microsoft
Procesor min 1.6 Ghz 2 core
4 GB RAM
Min 4 GB stocare
Windows 10

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Office Home and Business 2019, All Languages, Licenta Electronica, 1 user de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Office Home and Business 2019, All Languages, Licenta Electronica, 1 user sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.