Microsoft NGX-00002 Alb-Negru

  Conectivitate prin cablu stabila Asigurati cea mai mare precizie si fiabilitate datorita sursei de alimentare cu fir a mouse-ului. Cablul cu care este echipat are lungimea potrivita, este flexibil si solid. Comunicarea prin cablu cu un computer este una fara egal si functioneaza bine atat la locul de munca, cat si la biroul de acasa.     Design clasic Designul clasic si dovedit al acestui mouse va functiona in orice apl ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Microsoft NGX-00002 Alb-Negru

 
Conectivitate prin cablu stabila

Asigurati cea mai mare precizie si fiabilitate datorita sursei de alimentare cu fir a mouse-ului. Cablul cu care este echipat are lungimea potrivita, este flexibil si solid. Comunicarea prin cablu cu un computer este una fara egal si functioneaza bine atat la locul de munca, cat si la biroul de acasa.

 
 
Design clasic

Designul clasic si dovedit al acestui mouse va functiona in orice aplicatie. Dispozitivul are o forma bine gandita si este confortabil de utilizat. Soarecii clasici de computer sunt alesi de bunavoie pentru munca, jocuri si multe alte activitati, iar utilizarea lor este intuitiva si confortabila.

 
 
Senzor optic

Precizia de functionare si functionarea fara probleme a mouse-ului este asigurata de un senzor optic de inalta clasa. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara, care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabila atat la setarile DPI ridicate, cat si la cele mai mici ale dispozitivului.

 
Interfata USB

Utilizati portul USB pentru a permite comunicarea intre mouse si computer. Este un tip de interfata dovedit si aproape universal, care va functiona atat in cazul unui laptop si a unui computer desktop, cat si in raport cu alte dispozitive care pot fi operate cu un mouse.

 
Sensibilitate 16.000 DPI

Mouse avansat pentru cei mai pretentiosi utilizatori - poate oferi pana la 16.000 DPI de sensibilitate maxima. Puteti ajusta setarile acestui parametru la anumite aplicatii si chiar la anumite jocuri - in unele veti aprecia precizia incontestabila a setarilor de sensibilitate mai scazute, in altele veti vedea avantajele rotatiei instantanee a personajelor si a camerei, datorita sensibilitatii ridicate a senzorului. Lucrati, jucati, proiectati si utilizati computerul exact asa cum doriti, iar o gama larga de sensibilitate DPI va va asigura confortul si confortul in orice situatie.

 
Perfect pentru dreapta

Este un mouse conceput special pentru dreptaci. Profilul sau a fost proiectat astfel incat sa se potriveasca perfect sub mana dreapta - butoanele, proeminentele si locasurile sunt exact acolo unde trebuie, pentru a asigura precizia dispozitivului si cel mai inalt confort de utilizare.

 
5 butoane convenabile

Acest model de mouse de computer este echipat cu 5 butoane care activeaza functiile de baza si asigura un confort maxim de utilizare atat in timpul muncii, cat si al divertismentului. Butoanele au fost aranjate intr-un mod atent si cu grija pentru ergonomie, astfel incat utilizarea acestui mouse este confortabila si precisa. Butoanele laterale pot fi folosite pentru anularea sau refacerea actiunilor anulate, vor fi folosite si in jocuri si chiar in timpul navigarii pe web.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft NGX-00002 Alb-Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft NGX-00002 Alb-Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.