Microsoft Halo Wars 2 Ultimate Edition PC

1 390.29 lei
(1 magazin)
*Aceasta este o edititie Digitala a jocului Halo Wars 2 pe care o puteti instala prin intermediul unui suport fizic si apartine sistemului Xbox Play Anywhere. In timpul instalarii veti fi redirectionat catre o pagina de REDEEM pe Windows Marketplace prin intermediul contului dumneavoastra de Windows. Din acest punct, Halo Wars 2 va fi disponibil pentru instalare pe orice consola Xbox One sau dispozitiv Windows 10, atata timp cat veti folosi contul Microsoft prin intermediul caruia ati ...

Descriere


Microsoft Halo Wars 2 Ultimate Edition PC

*Aceasta este o edititie Digitala a jocului Halo Wars 2 pe care o puteti instala prin intermediul unui suport fizic si apartine sistemului Xbox Play Anywhere. In timpul instalarii veti fi redirectionat catre o pagina de REDEEM pe Windows Marketplace prin intermediul contului dumneavoastra de Windows. Din acest punct, Halo Wars 2 va fi disponibil pentru instalare pe orice consola Xbox One sau dispozitiv Windows 10, atata timp cat veti folosi contul Microsoft prin intermediul caruia ati dat redeem la joc. Continut pachet Halo Wars 2 Ultimate Edition PC: Jocul Halo Wars 2 Early Access pentru Halo Wars 2, care iti va permite sa te joci cu patru zile inainte de data de lansare oficiala Halo Wars 2 Season Pass (cod download) Halo Wars: Definitive Edition (cod download)
.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Halo Wars 2 Ultimate Edition PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Halo Wars 2 Ultimate Edition PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.