Microsoft Casti Gaming Gioteck Tx30 Red

de la 89.93 lei
(2 magazine)
Casti Gaming Gioteck Tx30 Red Casti Gaming Gioteck TX30 Red este un produs lansat de Xbox la data de 15.02.2019 Pe canapea sau pe drum. Noul model TX-30 ofera un design robust, care cuprinde otel real si polipropilena, producand o banda de banda usoara, flexibila si confortabila. Amortizat cu alacantra si prezentand un sunet clar, de inalta calitate, din jocul digital. Tehnologia minima de feedback aduce Lucid Chat Audio fara interferente sau ecouri, cu un microfon integrat dis ...

Descriere


Microsoft Casti Gaming Gioteck Tx30 Red

Casti Gaming Gioteck Tx30 Red
Casti Gaming Gioteck TX30 Red este un produs lansat de Xbox la data de 15.02.2019

Pe canapea sau pe drum. Noul model TX-30 ofera un design robust, care cuprinde otel real si polipropilena, producand o banda de banda usoara, flexibila si confortabila.

Amortizat cu alacantra si prezentand un sunet clar, de inalta calitate, din jocul digital. Tehnologia minima de feedback aduce Lucid Chat Audio fara interferente sau ecouri, cu un microfon integrat discret amplasat alaturi de volumul si controlul silentios al opririi.

Caracteristici :
  • Greutate: 118 g
  • Dimensiune: 6.4 x 6.4 x 9.5 cm
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Casti Gaming Gioteck Tx30 Red

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Casti Gaming Gioteck Tx30 Red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Casti Gaming Gioteck Tx30 Red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.