Microsoft Adaptor Wireless Pentru Windows

128.96 lei
(1 magazin)
Adaptor Wireless Xbox One pentru Windows este un accesoriu lansat de Microsoft disponibil din data de 27/10/2015 pentru Xbox One. Joaca-te cu controller-ul Xbox wireless pe Windows 10 Cu adaptorul wireless Xbox experimenteaza precizia avansata si confortul controller-ului wireless Xbox pe windows 10. Foloseste-l pentru jocurile pe pc si jocurile Xbox One stremed pe Windows 10. Caracteristici: Joaca-te cu controller-ul Xbox wireless pe Windows 10 pc laptop si tablete. Foloseste-l ...

Descriere


Microsoft Adaptor Wireless Pentru Windows

Adaptor Wireless Xbox One pentru Windows este un accesoriu lansat de Microsoft disponibil din data de 27/10/2015 pentru Xbox One.

Joaca-te cu controller-ul Xbox wireless pe Windows 10
Cu adaptorul wireless Xbox experimenteaza precizia avansata si confortul controller-ului wireless Xbox pe windows 10. Foloseste-l pentru jocurile pe pc si jocurile Xbox One stremed pe Windows 10.

Caracteristici:
Joaca-te cu controller-ul Xbox wireless pe Windows 10 pc laptop si tablete.

Foloseste-l pentru jocurile pc si Xbox One
Adaptorul se leaga la Controller-ul wireless pentru a activa aceeasi experienta de joc precum cea de pe Xbox One inclusiv chat-ul in joc si sunetul stereo de inalta calitate.

Extinde conectarea USB pe pc laptop sau tablet cu Windows 10.
Suporta pana la 8 contolere wireless plus pana la 4 casti de chat sau 2 casti stereo

Continut
Adaptor wireless
Cablu USB extins
Adaptor Wireless Xbox One Pentru Windows

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Adaptor Wireless Pentru Windows de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Adaptor Wireless Pentru Windows sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.