Microids Who Wants To Be A Millionaire NSW

155.00 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Ai ce trebuie pentru a deveni milionar? Cine vrea să fie milionar are sediul în jurul emisiunii TV de renume mondial!Candidatul este singur, în fața gazdei. Scopul este de a răspunde la 12 sau 15 întrebări „cu 4 alegeri” la rând, fără a face nicio greșeală. Candidatul poate folosi 3 jokeri (numiți „linii de salvare”) pentru a răspunde la întrebări dificile: 50:50, telefonați unui prieten și &icir ...

Descriere - Microids Who Wants To Be A Millionaire NSW


Descrierea Produsului:


Ai ce trebuie pentru a deveni milionar? Cine vrea să fie milionar are sediul în jurul emisiunii TV de renume mondial!Candidatul este singur, în fața gazdei. Scopul este de a răspunde la 12 sau 15 întrebări „cu 4 alegeri” la rând, fără a face nicio greșeală. Candidatul poate folosi 3 jokeri (numiți „linii de salvare”) pentru a răspunde la întrebări dificile: 50:50, telefonați unui prieten și întrebați publicul.Jocul include semnele principale ale spectacolului - muzică iconică, televizor și sloganuri! - Acesta este răspunsul tău final?

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Who Wants To Be A Millionaire NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Who Wants To Be A Millionaire NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.