Microids Syberia Trilogy Switch

150.51 lei
(1 magazin)
În "Syberia", alăturați-vă lui Kate Walker într-o călătorie extraordinară care o duce până la capătul Rusiei de Est. Veți întâlni o serie de personaje încântătoare și locații incredibile în timp ce căutați urme ale lui Hans Voralberg, inventatorul genial al automatelor. Este o căutare care vă va duce în insula legendară Syberia, în extremitatea de nord a continentului, unde locuiesc ultimii mamuți vii, ascunși de ochii moderni. ...

Descriere


Microids Syberia Trilogy Switch

În "Syberia", alăturați-vă lui Kate Walker într-o călătorie extraordinară care o duce până la capătul Rusiei de Est. Veți întâlni o serie de personaje încântătoare și locații incredibile în timp ce căutați urme ale lui Hans Voralberg, inventatorul genial al automatelor. Este o căutare care vă va duce în insula legendară Syberia, în extremitatea de nord a continentului, unde locuiesc ultimii mamuți vii, ascunși de ochii moderni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Syberia Trilogy Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Syberia Trilogy Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.