Microids MOTO RACER 4 PC

Într-o lume dominată de freestilare și asumarea riscurilor, impune-ți stilul de călărit în întreaga lume. Intimidați-vă adversarii și câștigați-vă cursele! Moto Racer 4 este un joc de curse unic și multi-jucător (pentru până la 10 jucători) care oferă un mod Asfalt și Off Road. Cele mai rapide biciclete vor fi cele mai bune aliate ale tale în formarea călărețului care ești. Stăpânește drifturi, roți, umflături și multe alte tehnici pentru a atinge aces ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Microids MOTO RACER 4 PC

Într-o lume dominată de freestilare și asumarea riscurilor, impune-ți stilul de călărit în întreaga lume. Intimidați-vă adversarii și câștigați-vă cursele! Moto Racer 4 este un joc de curse unic și multi-jucător (pentru până la 10 jucători) care oferă un mod Asfalt și Off Road. Cele mai rapide biciclete vor fi cele mai bune aliate ale tale în formarea călărețului care ești. Stăpânește drifturi, roți, umflături și multe alte tehnici pentru a atinge acest obiectiv. Personalizează-ți bicicleta pentru a se potrivi gusturilor tale personale și îmbunătățește-l pentru a progresa prin mediile fantastice ale Moto Racer 4. Din Statele Unite până în Himalaya prin deșert, Moto Racer 4 îți va oferi experiență de primă mână de circuite uluitoare. Obstacolele, adversarii înverșunați și chiar poliția îți vor pune în cale să încerce să te oprească.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids MOTO RACER 4 PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids MOTO RACER 4 PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.