Microids Moto Racer 4 Nintendo Switch

de la 86.88 lei
(3 magazine)
Moto Racer 4 Nintendo Switch Moto Racer 4 Nintendo Switch este un joc de tip Curse Auto Moto, lansat de Microids, la data de 18.10.2018. Se pare ca studioul Microids are ganduri foarte serioase de cand si-a anuntat revenirea in industria jocurilor video. Pe langa Syberia 3, de care am tot vorbit in ultima vreme, Microids a anuntat ca lucreaza la Moto Racer 4, cel de-al patrulea joc al seriei de curse arcade cu motociclete (trilogia initiala a fost dezvoltata de studioul Delphine S ...

Descriere - Microids Moto Racer 4 Nintendo Switch


Moto Racer 4 Nintendo Switch Moto Racer 4 Nintendo Switch este un joc de tip Curse Auto Moto, lansat de Microids, la data de 18.10.2018.


Se pare ca studioul Microids are ganduri foarte serioase de cand si-a anuntat revenirea in industria jocurilor video. Pe langa Syberia 3, de care am tot vorbit in ultima vreme, Microids a anuntat ca lucreaza la Moto Racer 4, cel de-al patrulea joc al seriei de curse arcade cu motociclete (trilogia initiala a fost dezvoltata de studioul Delphine Software).

 
Moto Racer 4 va reveni la acelasi concept initial, la carma proiectului aflandu-se Paul Cuisset, designer-ul seriei originale. Noul joc este construit folosind Unreal Engine 4, iar echipa producatoare promite ca va rula la un framerate de 60 de cadre pe secunda.


 
Moto Racer 4 promite nu mai putin de 15 moduri de joc, single si multiplayer, dintre care nu vor lipsi: Single Race, Championship, Time Trial, King of the Hill, Last Man Standing, Survival, Catch-Up, Wolf Pack, Ghost Bike sau Golden Helmet. De asemenea, va exista multiplayer local splitscreen, precum si multiplayer online pentru pana la 10 jucatori, precum si posibilitatea de personaliza motocicletele si pilotii.

Moto Racer 4 Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Moto Racer 4 Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Moto Racer 4 Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.