Microids Flashback 25th Anniversary NSW

63.23 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.   CLASICUL DE ACȚIUNE-AVENTURĂ S-A ÎNTORNIT PENTRU CELEBRAREA A 25-A ANIVERSARE! FLASHBACK ™, jocul de acțiune-aventură cu peste 2,2 milioane de unități vândute, a revenit pe Nintendo Switch ™!2142. Du ...

Descriere


Microids Flashback 25th Anniversary NSW

Descrierea Produsului:
Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.  


CLASICUL DE ACȚIUNE-AVENTURĂ S-A ÎNTORNIT PENTRU CELEBRAREA A 25-A ANIVERSARE!

FLASHBACK ™, jocul de acțiune-aventură cu peste 2,2 milioane de unități vândute, a revenit pe Nintendo Switch ™!

2142. După ce a fugit dintr-o navă spațială, dar a fost dezbrăcat de orice memorie, eminentul om de știință Conrad B. Hart se trezește pe Titan, o lună colonizată a planetei Saturn. Vrăjmașii și răpitorii lui se răstoarnă la călcâie. El trebuie să găsească o cale de întoarcere către Pământ, apărându-se împotriva pericolelor pe care le întâmpină și dezlegând un complot extraterestru insidios care amenință planeta ...La cea de-a 25-a aniversare, redescoperă acest clasic, clasat în mod constant printre cele mai bune 100 de jocuri din toate timpurile! A fost unul dintre primele jocuri care a folosit tehnologia de captare a mișcării pentru animații mai realiste, cu fundaluri complet desenate manual și o poveste captivantă de știință-ficțiune.

Pe lângă jocul original din 1993, această versiune include un mod Modern, cu:

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Flashback 25th Anniversary NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Flashback 25th Anniversary NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.