Microids Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4

Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4 ATV Drift And Tricks (PSVR) PS4 este un joc lansat de Microids pentru PlayStation 4 . Descriere: Se poate juca solo si multiplayer in 8 moduri de joc complet nebun: Campionatul, Time Trial, Fast Race, Hot Lap, Regele drumului, Casca de Aur, Last on Track si Hunter. Lanturi de curse unice sau multiple in moduri de joc cu provocari extra-ordinare. Mai aveti nevoie de ceva? Incepeti o cursa online multiplayer cu 10 participanti pentru a ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Microids Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4

Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4
ATV Drift And Tricks (PSVR) PS4 este un joc lansat de Microids pentru PlayStation 4.

Descriere:
Se poate juca solo si multiplayer in 8 moduri de joc complet nebun: Campionatul, Time Trial, Fast Race, Hot Lap, Regele drumului, Casca de Aur, Last on Track si Hunter. Lanturi de curse unice sau multiple in moduri de joc cu provocari extra-ordinare. Mai aveti nevoie de ceva?

Incepeti o cursa online multiplayer cu 10 participanti pentru a va demonstra stapanirea QUAD

Diverse si deteriorate circuite: Deserturi, paduri, munti, lacuri, rauri, oaze ... Atat de multe panorame care va vor rupe retina! Fara indoiala, veti vedea in toate culorile!

Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Atv Drift And Tricks (Psvr) Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.