Microids Asterix Obelix XXL2 Ps4

Microids Asterix Obelix XXL2 Ps4
58.90 lei
(1 magazin)
Mai mult de zece ani de la ultima lor apariție pe consola de acasă și PC, Asterix & Obelix revin în formă mai bună decât oricând! Asterix & Obelix XXL 2 este un amestec inteligent de acțiune și aventură pentru toate vârstele, unde umorul și luptele merg mână în mână. Dar de unde merge Panoramix? Druidul cu barba lungă a dispărut după ce i-a trădat pe Julius Caesar! Coboară și luptă în satul galic! Ei trebuie să descopere adevărul! Asterix & Obelix, mereu gat ...

Descriere - Microids Asterix Obelix XXL2 Ps4


Mai mult de zece ani de la ultima lor apariție pe consola de acasă și PC, Asterix & Obelix revin în formă mai bună decât oricând! Asterix & Obelix XXL 2 este un amestec inteligent de acțiune și aventură pentru toate vârstele, unde umorul și luptele merg mână în mână. Dar de unde merge Panoramix? Druidul cu barba lungă a dispărut după ce i-a trădat pe Julius Caesar! Coboară și luptă în satul galic! Ei trebuie să descopere adevărul! Asterix & Obelix, mereu gata să lupte, sunt trimiși de liderul lor Abraracourcix într-o misiune la Roma. Pe site, un nou parc de distracții, Las Vegum, este ridicat de faimosul împărat roman. În ce scop? Ce conține cache-ul Panoramix?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Asterix Obelix XXL2 Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Asterix Obelix XXL2 Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.