Microids Asterix & Obelix Xxl2 NSW

58.50 lei
(1 magazin)
De Toutatis! Galii indomabili s-au întors cu un nou joc video! Roman Rumble in Las Vegum este o combinație superbă de acțiune și aventură pentru toate vârstele, cu o combinație câștigătoare de comedie și târguieli. Dar unde a plecat Getafix? Druida cu barbă lungă a dispărut după ce și-a trădat propriul popor pentru Iulius Cezar! Satul Gaulish este în plină izbucnire! Ei trebuie să afle adevărul! Întotdeauna pregătiți pentru o lu ...

Descriere


Microids Asterix & Obelix Xxl2 NSW

De Toutatis! Galii indomabili s-au întors cu un nou joc video!


Roman Rumble in Las Vegum este o combinație superbă de acțiune și aventură pentru toate vârstele, cu o combinație câștigătoare de comedie și târguieli.

Dar unde a plecat Getafix? Druida cu barbă lungă a dispărut după ce și-a trădat propriul popor pentru Iulius Cezar! Satul Gaulish este în plină izbucnire! Ei trebuie să afle adevărul! Întotdeauna pregătiți pentru o luptă, Asterix și Obelix sunt trimiși la Roma într-o misiune de către șeful lor Vitalstatistix. Acolo, ei găsesc un nou parc de distracții - Las Vegum - construit de celebrul împărat roman. În ce scop? Ce ascunde Getafix?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids Asterix & Obelix Xxl2 NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids Asterix & Obelix Xxl2 NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.