Mettler Spray cu Agent de Curatare Adezivi 250ml, GOO AWAY™

de la 59.00 lei (3 magazine)
Spray de curatare a urmelor de adeziv temporar de pe ace, gherghefe sau rame de gherghef. Poate fi folosit pe lemn, plastic, metal, sau sticla pentru a indeparta reziduurile lipicioase. Atunci cand folositi pe plastic, faceti intai o proba intr-o zona mai putin vizibila, unele plastice se pot matui (pierd luciul). Spraiul nu contine acizi sau gaze de sera. ...

Descriere


Mettler Spray cu Agent de Curatare Adezivi 250ml, GOO AWAY™

Spray de curatare a urmelor de adeziv temporar de pe ace, gherghefe sau rame de gherghef. Poate fi folosit pe lemn, plastic, metal, sau sticla pentru a indeparta reziduurile lipicioase.
Atunci cand folositi pe plastic, faceti intai o proba intr-o zona mai putin vizibila, unele plastice se pot matui (pierd luciul).
Spraiul nu contine acizi sau gaze de sera.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Spray cu Agent de Curatare Adezivi 250ml, GOO AWAY™ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Spray cu Agent de Curatare Adezivi 250ml, GOO AWAY™ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.