Mettler Spray Adeziv Temporar TA101 300ml

de la 59.00 lei (3 magazine)
Spray adeziv temporar de inalta calitate de la Mettler este ideal pentru a fiza temporar mai multe straturi de material eliminand astfel nevoia de prindere cu bolduri. Are o gama variata de intrebuintari: prinderea insertiei la broderie, fixarea de aplicatii ornamentale, fixarea vatelinei la proiectele de quilting si alte aplicatii. Spray-ul nu contine acizi sau gaze cu efect de sera. ...

Descriere


Mettler Spray Adeziv Temporar TA101 300ml

Spray adeziv temporar de inalta calitate de la Mettler este ideal pentru a fiza temporar mai multe straturi de material eliminand astfel nevoia de prindere cu bolduri. Are o gama variata de intrebuintari: prinderea insertiei la broderie, fixarea de aplicatii ornamentale, fixarea vatelinei la proiectele de quilting si alte aplicatii.
Spray-ul nu contine acizi sau gaze cu efect de sera.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Spray Adeziv Temporar TA101 300ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Spray Adeziv Temporar TA101 300ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.