Mettler SFC8SUMMER-Kit ATA COTON SILK-FINISH SUMMER KIT 8 BUCATI

46.00 lei (1 magazin)
SFC8SUMMER-Kit" conține 8 culori frumoase, pe conuri cu o lungime de 150m. Acest set de fire contine COTON SILK-FINISH 50, si este firul perfect pentru cusut, quilting și broderie pe materiale de bumbac cele mai fine. Firul de înaltă calitate are un efect exceptional și moale. Prin procesul de mercerizare, COTONUL SILK-FINISH 50 atinge un punct de rupere ridicat, o rezistență la căldură ridicată și are o contracție redusă. ...

Descriere


Mettler SFC8SUMMER-Kit ATA COTON SILK-FINISH SUMMER KIT 8 BUCATI

SFC8SUMMER-Kit" conține 8 culori frumoase, pe conuri cu o lungime de 150m. Acest set de fire contine COTON SILK-FINISH 50, si este firul perfect pentru cusut, quilting și broderie pe materiale de bumbac cele mai fine. Firul de înaltă calitate are un efect exceptional și moale. Prin procesul de mercerizare, COTONUL SILK-FINISH 50 atinge un punct de rupere ridicat, o rezistență la căldură ridicată și are o contracție redusă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler SFC8SUMMER-Kit ATA COTON SILK-FINISH SUMMER KIT 8 BUCATI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler SFC8SUMMER-Kit ATA COTON SILK-FINISH SUMMER KIT 8 BUCATI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.