Mettler Ata surfilat SERAFLOCK 120 100% Polyester 1000m

de la 15.00 lei (3 magazine)
SERAFLOCK, firul suprasolicitat pentru îmbinarea cusăturilor pe țesături elastice și tricotate prin cusaturi de surfilare si acoperire. Ideala pentru lână și cusături elastice în țesături tricotate, cum ar fi lenjeria de corp, gimnastică și costume de baie. De asemenea, potrivita pentru cusături decorative. Cusut de neegalat și fără probleme, chiar și la maxim mașini sofisticate de surfilat. SERAFLOCK nu se micșorează și este ușor de utilizat. Dispozitivul de bl ...

Descriere


Mettler Ata surfilat SERAFLOCK 120 100% Polyester 1000m

SERAFLOCK, firul suprasolicitat pentru îmbinarea cusăturilor pe țesături elastice și tricotate prin cusaturi de surfilare si acoperire. Ideala pentru lână și cusături elastice în țesături tricotate, cum ar fi lenjeria de corp, gimnastică și costume de baie.
De asemenea, potrivita pentru cusături decorative. Cusut de neegalat și fără probleme, chiar și la maxim
mașini sofisticate de surfilat. SERAFLOCK nu se micșorează și este ușor de utilizat. Dispozitivul de blocare
Bobina pentru miniking asigura un loc de depozitare curat și practic.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata surfilat SERAFLOCK 120 100% Polyester 1000m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata surfilat SERAFLOCK 120 100% Polyester 1000m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.