Mettler Ata METALLIC 40 100m fir metalic

de la 9.00 lei (3 magazine)
Ata Mettler METALLIC 40 100m fir metalic, 15 culori disponibile. Aață de cusut METALLIC, rezistentă la rupere și elastică, ideală pentru broderie Dacă ar trebui să fie atractiva și unica, sunteți bine echipati cu firul nostru de cusut METALLIC. Așteptăm cu nerăbdare efectele speciale geniale care sunt pe locul doi: suprafața metalică lucioasă a firului decorativ de cusut nu numai că asigură o interacțiune interesantă între lumină și umbră, ci și un efect 3D uim ...

Descriere


Mettler Ata METALLIC 40 100m fir metalic

Ata Mettler METALLIC 40 100m fir metalic, 15 culori disponibile.
Aață de cusut METALLIC, rezistentă la rupere și elastică, ideală pentru broderie
Dacă ar trebui să fie atractiva și unica, sunteți bine echipati cu firul nostru de cusut METALLIC. Așteptăm cu nerăbdare efectele speciale geniale care sunt pe locul doi: suprafața metalică lucioasă a firului decorativ de cusut nu numai că asigură o interacțiune interesantă între lumină și umbră, ci și un efect 3D uimitor și de lungă durată. Fie că este vorba de broderie la modă, cusături decorative fantezie sau embleme: Cu ata METALLIC cumpărați o ata de cusut care vă îmbogățește cu adevărat articolele brodate.Lucrurile bune necesită timp: Datorită construcției mai complexe a firelor înfășurate, prelucrarea firului de brodat necesită puțin mai mult timp. Recomandarea noastră: Coaserea cu METALLIC este mai ușoară la o viteză redusă de brodare. 


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata METALLIC 40 100m fir metalic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata METALLIC 40 100m fir metalic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.